Moje konto e-mail, wysłanie wiadomości poprzez formularz
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Krystyna.waw

Jak napisać wiadomość do innego użytkownika?
Jedna z użytkowniczek dodała niedawno datę śmierci do osoby, która prawdopodobnie jest moją przodkinią. Nie mogę napisać wiadomości, bo pokazuje się komunikat, że nie mogę wysłać wiadomości przez formularz. Proszę o pomoc jak skontaktować się z tą osobą.
- Bialas_Malgorzata

Jak napisać wiadomość do innego użytkownika?
Jesteś chyba nowym użytkownikiem i dlatego nie możesz wysłać przez formularz.
Spróbuj na PW pod jej postem. I podpisuj się imieniem.
pozdrawiam
Małgorzata
Spróbuj na PW pod jej postem. I podpisuj się imieniem.
pozdrawiam
Małgorzata
-
Ada_Bielicka
Wysyłanie wiadomości
Dzień dobry. Podpowiedzcie proszę, dlaczego nie mogę edytować danych przy dodanych nazwiskach i nie mogę wysyłać wiadomości e - mail przez formularz. Proszę o pomoc pozdrawiam.
- Krystyna.waw

-
WilińskiŁukasz
Brak możliwości wysłania wiadomości e-mail
Witam,
Kiedy próbuję wysłać wiadomość prywatną do użytkownika poprzez email, pojawia się komunikat o treści: "Jeszcze nie możesz wysyłać wiadomości poprzez email!". Bardzo proszę o informację, czy jest to jakiś problem techniczny, czy inny powód. W regulaminie nie znalazłem żadnego zapisu, jak ten, że zarejestrowaniu użytkownicy mogą wysyłać takie wiadomości.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Łukasz Wiliński
Kiedy próbuję wysłać wiadomość prywatną do użytkownika poprzez email, pojawia się komunikat o treści: "Jeszcze nie możesz wysyłać wiadomości poprzez email!". Bardzo proszę o informację, czy jest to jakiś problem techniczny, czy inny powód. W regulaminie nie znalazłem żadnego zapisu, jak ten, że zarejestrowaniu użytkownicy mogą wysyłać takie wiadomości.
Łukasz Wiliński
Re: Brak możliwości wysłania wiadomości e-mail
Aby wysyłać prywatne wiadomości, należy na forum napisać kilka (ok 5) postów.WilińskiŁukasz pisze:Witam,
Łukasz Wiliński
Pozdrawiam
Konrad
filius Józefa, nepos Franciszka, pronepos Adama, abnepos Antoniego, adnepos Jana, trinepos Walentego
Konrad
filius Józefa, nepos Franciszka, pronepos Adama, abnepos Antoniego, adnepos Jana, trinepos Walentego
Re: Brak możliwości wysłania wiadomości e-mail
Mozna ten wymog obejsc. Zamiast klikac bezposrednio na nick uzytkownika, prosze wejsc do swojej skrzynki, kliknac na "new PM" i wtedy wpisac zapamietany nick (pseudonim) uzytkownika.eslonina pisze:To było również moje pytanie. Dziękuję!
Pozdrawiam,
Maciej