Poszukuję chętnych do indeksacji ...
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Piotr_Romanowski

Posiadam akty i sumariusze do indeksowania
Czerwińsk, Radzikowo, Chociszewo, Grodziec, Naruszewo, Radzymin, Krysk i Żukowo. Niebawem dojdą: Gumino, Kucice, Skołatowo, Gralewo i Koziebrody
-
Piotr_Romanowski

Posiadam akty i sumariusze do indeksowania
Posiadam również akty i sumariusze małżeństw i zgonów parafii farnej Płock oraz parafii św. Stanisława Kostki w Płocku.
-
Sroczyński_Włodzimierz

Re: Posiadam akty i sumariusze do indeksowania
Czy przez przypadek nie masz M 1916+ z Gójska, który został opisany w genetece jako AP Siedlce?Piotr_Romanowski pisze:Witam
Jeśli ktoś jest chętny do pomocy w indeksacji to posiadam sumariusze i akty parafii z powiatu lipnowskiego, płockiego oraz płońskiego. Wszystko w języku polskim, zakres lat: 1923-1945
Coś stoi na przeszkodzie by opublikować kopie, które masz?
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
-
Piotr_Romanowski

Sroczyński_Włodzimierz pisze:Czy przez przypadek nie masz M 1916+ z Gójska, który został opisany w genetece jako AP Siedlce?Piotr_Romanowski pisze:Witam
Jeśli ktoś jest chętny do pomocy w indeksacji to posiadam sumariusze i akty parafii z powiatu lipnowskiego, płockiego oraz płońskiego. Wszystko w języku polskim, zakres lat: 1923-1945
Coś stoi na przeszkodzie by opublikować kopie, które masz?
Na przeszkodzie stoi to, że w genetece publikuje się całe księgi a ja mam tylko akty małżeństw a po drugie one były robione tylko na potrzeby indeksacji więc ich jakość pozostawia trochę do życzenia. AP Płock skanuje już na bieżąco. Myślę że w tym roku powiat sierpecki, dopływy, będzie na szwa.
-
Sroczyński_Włodzimierz

a możesz zerknąć w te indeksy Gójska?
Czy to z Twoich materiałów z AP Płock, (czyli nie z AP Siedlce)?
księga małżeństw 1919 jest odrębną, całą księgą
niezależnie z czym ją zszyto:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
-
Piotr_Romanowski

Tak zaszła pomyłka. Krzysztof Kośnik indeksował z moich zdjęć. Dziękuje za wyłapanie. Będzie poprawione.Sroczyński_Włodzimierz pisze:a możesz zerknąć w te indeksy Gójska?
-
MariuszSeidel

- Kontakt:
Aby nie było wątpliwości, podaj może język.MariuszSeidel pisze:Witam. Czy jest ktoś chętny do indeksowania parafii Wszystkich Świętych w Gliwicach?
Pozdrawiam, Elżbieta Grabowska z d. Cibińska
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice
-
MariuszSeidel

- Kontakt:
-
Patrykmatal10

Piotr_Romanowski pisze:Witam
Chciałbym zapytac czy posiadasz skany aktów z parafii Łęg Probostwo - powiat płocki? (Wiem, że na genetece są dodane małżeństwa do roku 1941 z sumariusza) oraz akty lub sumariusz z parafii Raciąż- powiat płoński z lat po 1920 roku ?
Patryk
-
Piotr_Romanowski

Z Łęga jest tylko to co w genetece a Raciąż jest cały w skanotecePatrykmatal10 pisze:Piotr_Romanowski pisze:Witam
Chciałbym zapytac czy posiadasz skany aktów z parafii Łęg Probostwo - powiat płocki? (Wiem, że na genetece są dodane małżeństwa do roku 1941 z sumariusza) oraz akty lub sumariusz z parafii Raciąż- powiat płoński z lat po 1920 roku ?