Indeks właścicieli i użytkowników nieruchomości cyrkułu duk.
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Sroczyński_Włodzimierz

Jako ofertę sprzedaży? Chyba nie tutaj:)
Ja naprawdę szanuję wysiłek - ba! będę konsekwentnie stał na stanowisku, że indeksy osobowe wytworzone z materiałów są chronione prawem autorskim- ale nie przesadzajmy z poszerzeniem roli serwisu na funkcje serwisu wspierania sprzedaży:)
Ja naprawdę szanuję wysiłek - ba! będę konsekwentnie stał na stanowisku, że indeksy osobowe wytworzone z materiałów są chronione prawem autorskim- ale nie przesadzajmy z poszerzeniem roli serwisu na funkcje serwisu wspierania sprzedaży:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
-
wolfspider666

-
Sroczyński_Włodzimierz

Jeśli coś za tym może iść (nie sprzedaż)..nie wiem..rozsyłanie w ograniczonym zakresie czy coś zgodnego z charakterem serwisu- czemu nie?:)
Ale przykłady - w postaci kopii, nie tylko opracowań - chyba są dostępne, jest do czego się odwołać. W otwartym dostępie jest, podlinkować jako przykład można.
Może w przyszłości zmienisz decyzję w jakimś zakresie.
Jeśli kopie dobre i w posiadaniu lwowskiego archiwum to pewnie kiedyś wstawią. Może z pozostałymi i koszt pozyskania materiałów do kolejnego opracowania spadnie.
Ale przykłady - w postaci kopii, nie tylko opracowań - chyba są dostępne, jest do czego się odwołać. W otwartym dostępie jest, podlinkować jako przykład można.
Może w przyszłości zmienisz decyzję w jakimś zakresie.
Jeśli kopie dobre i w posiadaniu lwowskiego archiwum to pewnie kiedyś wstawią. Może z pozostałymi i koszt pozyskania materiałów do kolejnego opracowania spadnie.
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
-
wolfspider666

-
wolfspider666

-
Rogowski_Oskar

Indeks właścicieli nieruchomości cyrkułu dukielskiego
Witam Państwa, mam wielką prośbę... Otóż, czy być może ktoś z Państwa posiada tom I lub II książki o tytule wyżej podanym? Bardzo mi zależy na sprawdzeniu jednej rzeczy. Pozdrawiam
moderacja (elgra)
Twój post połączyłam z istniejącym już tematem.
Regulamin mówi: Zanim zapytasz, sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany (punkt IV. 1. a)
moderacja (elgra)
Twój post połączyłam z istniejącym już tematem.
Regulamin mówi: Zanim zapytasz, sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany (punkt IV. 1. a)
Re: Indeks właścicieli i użytkowników nieruchomości cyrkułu
Dzień dobry. Czy jest jakaś dobra duszyczka, która byłaby w stanie sprawdzić, czy w II tomie w miejscowościach: WYżne, Piekarowka, Zaborów występują następujące nazwiska: Kucharzyk, Małek, Rykała. I jeszcze nazwiska Szarek, Tobiasz w miejscowości Połomia.
Będę dozgonnie wdzięczna.
Z góry dzięki!!
Pozdrawiam
M. Szeliga
Będę dozgonnie wdzięczna.
Z góry dzięki!!
Pozdrawiam
M. Szeliga
-
Borowiec_Iza
Dzień dobry,
czy mogłabym poprosić o sprawdzenie w tomie I czy w miejscowości Łęki Dukielskie i Kobylany występuje nazwisko Sikora?
pozdrawiam
Izabela Borowiec
czy mogłabym poprosić o sprawdzenie w tomie I czy w miejscowości Łęki Dukielskie i Kobylany występuje nazwisko Sikora?
pozdrawiam
Izabela Borowiec
-
JanKarJas3
Dzień dobry Pani Izo,
w miejscowości Kobylany występuje tylko zbliżone do Sikora nazwisko Skora (Skera) Stanisław - nr domu 30.
W miejscowości Łęki Dukielskie jest wykazany Sikora Wojciech - nr domu 33.
Pozdrawiam
Jan Karasiński
w miejscowości Kobylany występuje tylko zbliżone do Sikora nazwisko Skora (Skera) Stanisław - nr domu 30.
Pozdrawiam
Jan Karasiński
-
Borowiec_Iza
Bardzo dziękuję za odpowiedźJanKarJas3 pisze:Dzień dobry Pani Izo,
Pozdrawiam
Jan Karasiński
Izabela Borowiec
Dobry wieczór,
Bardzo proszę o sprawdzenie w tomie II nazwiska Kazalski w Strzyżowie.
Pozdrawiam.
Bardzo proszę o sprawdzenie w tomie II nazwiska Kazalski w Strzyżowie.
Pozdrawiam.
Jerzy
Dobry Wieczór
Proszę o sprawdzenie nazwiska Borek , Belczyk lub pisane Belcik Dukla ,Teodorówka ,oraz Draganowa nazwisko Węgrzyn
Pozdrawiam
Agnieszka
Proszę o sprawdzenie nazwiska Borek , Belczyk lub pisane Belcik Dukla ,Teodorówka ,oraz Draganowa nazwisko Węgrzyn
Pozdrawiam
Agnieszka