Wojewoda Poszukuję osób mieszkających obecnie w Radomiu

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
mwpch

Sympatyk
Adept

Wojewoda Poszukuję osób mieszkających obecnie w Radomiu

Post autor: mwpch »

> Poszukuję osób, rodzin T:"Poszukuję osób o nazwisku Wojewoda mieszkających obecnie w Radomiu"

Witam!
Mam problem z poszukiwaniem osób o nazwisku Wojewoda mieszkających współcześnie w Radomiu - jest mi to potrzebne w badaniach genealogicznych. Z uwagi na RODO oraz potoczność słowa będącego nazwiskiem (wyszukiwarki myślą, że chodzi o funkcję administracyjną) moje dotychczasowe poszukiwania były bezowocne. Znalazłem jednego Wojewodę w Radomiu - pisano o nim i jego kłopotach z fiskusem w gazetach, więc namierzyłem jego firmę - ale po przesłaniu mu danych interesujących mnie osób odpisał, że pochodzi z innej rodziny.
Może ktoś z forumowiczów (z Radomia?) zna kogoś o tym nazwisku lub ma pomysł, jak zdalnie w Radomiu (mieszkam we Wrocławiu) poszukiwać kogoś takiego. Będę wdzięczny za każdą informację lub pomysł (najlepiej od razu na priv).
Marek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”