Od miesiąca nie ma na forum Andrzeja75, który codziennie pomagał między innymi w tłumaczeniu łaciny. Czy ktoś coś wie? Jednak tak dziwnie jak ktoś, kto codziennie pisze, nagle znika. Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze.
https://forum.genealodzy.pl/memberlist. ... le&u=46447
Andrzej75 - czy wszystko w porządku?
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
GrabowskiF

Andrzej75 - czy wszystko w porządku?
Pozdrawiam,
Filip
-
Jak odkrywać rekordy z MyHeritage:
https://is.gd/fsWEPZ
-
Szukam: Sebastian Grabowski i Katarzyna Midzińska, rodzice Jana Grabowskiego urodzonego w 1834 roku w Młynie Cedro-Mazur - https://is.gd/liKDmI
Filip
-
Jak odkrywać rekordy z MyHeritage:
https://is.gd/fsWEPZ
-
Szukam: Sebastian Grabowski i Katarzyna Midzińska, rodzice Jana Grabowskiego urodzonego w 1834 roku w Młynie Cedro-Mazur - https://is.gd/liKDmI
-
Robert_Kostecki

Re: Andrzej75 - czy wszystko w porządku?
Że się podczepię i zadam podobne pytanie odnośnie Włodzimierza Sroczyńskiego, ale nie to, żebym jakoś specjalnie tęsknił.
Myślę,że Włodek poczuł się dotknięty przez to, co wypisywali niektórzy nieprzyjaźni mu forumowicze, którym się wydaje, że wiedzą więcej.Nie podobała im się forma wypowiedzi Włodka.Pytałam już o jego nieobecność w lipcu, ale administrator forum odpowiedział, że jest "zawieszony" i nie może się wypowiadać. Myślę,że to duża strata dla genealogów, ale wrogowie pewnie się cieszą.
Ewa
Ewa
Wydaje mi się, że inaczej zapamiętałem ostatnią aktywność Włodzimierza i jego wiadomości. Ale co ja tam wiem.ewa_os pisze: śr 10 gru 2025, 10:57 Myślę,że Włodek poczuł się dotknięty przez to, co wypisywali niektórzy nieprzyjaźni mu forumowicze, którym się wydaje, że wiedzą więcej.Nie podobała im się forma wypowiedzi Włodka.Pytałam już o jego nieobecność w lipcu, ale administrator forum odpowiedział, że jest "zawieszony" i nie może się wypowiadać. Myślę,że to duża strata dla genealogów, ale wrogowie pewnie się cieszą.
Ewa
Pozdrawiam
Łukasz
Małopolska: Banaś, Pietrusa, Bogacz, Guzik, Rozum, Twaróg, Nalepa, Kokoszka, Szczerba
Dzień dobry!
Jeśli chodzi o Andrzeja
Kilka dni temu też zauważyłem jego miesięczną nieobecność. Jest to osoba ogromnie pomocna, dokładna, która odpowiada szybko i przyjaźnie. Mam nadzieje, że wszystko z nim OK. Bardzo dużo mu zawdzięczamy (myślę, że nie tylko ja, ale całe forum).
Proszę o informacje jeśli ktoś coś wie.
O Włodzimierzu
Niestety jest to osoba, która przez pierwszy rok mojej obecności na forum odpowiadała szorstko i często nie pomagając. Kilka miesięcy temu mocno zaczął krytykować jedną użytkowniczkę a nawet ją obrażał… Na forum powinna zawsze istnieć przyjaźń i pomoc, nie walka.
Jeśli chodzi o Andrzeja
Kilka dni temu też zauważyłem jego miesięczną nieobecność. Jest to osoba ogromnie pomocna, dokładna, która odpowiada szybko i przyjaźnie. Mam nadzieje, że wszystko z nim OK. Bardzo dużo mu zawdzięczamy (myślę, że nie tylko ja, ale całe forum).
Proszę o informacje jeśli ktoś coś wie.
O Włodzimierzu
Niestety jest to osoba, która przez pierwszy rok mojej obecności na forum odpowiadała szorstko i często nie pomagając. Kilka miesięcy temu mocno zaczął krytykować jedną użytkowniczkę a nawet ją obrażał… Na forum powinna zawsze istnieć przyjaźń i pomoc, nie walka.
Pozdrawiam
Marcin
Nazwiska: Brauer, Cywiński, Dobrzański, Öhm(e), Nadolski, Rokicki, Rzączyński, Torriani, Visconti, etc.
Poszukuję wszelkich informacji o rodzinie Fergen i o mieszczaństwu krakowskim w XVIII wieku.
Marcin
Nazwiska: Brauer, Cywiński, Dobrzański, Öhm(e), Nadolski, Rokicki, Rzączyński, Torriani, Visconti, etc.
Poszukuję wszelkich informacji o rodzinie Fergen i o mieszczaństwu krakowskim w XVIII wieku.
- Tadeusz_Wysocki

- Kontakt:
Zaraz, zaraz, a propos Włodka czytam:
,,Pytałam już o jego nieobecność w lipcu, ale administrator forum odpowiedział, że jest "zawieszony" i nie może się wypowiadać".
To jakiś żart? Jeśli nie - to stanowczo proszę wymienionego administratora forum o wytłumaczenie nam wszystkim jak to się stało, że jeden najbardziej zasłużonych uczestników tego forum został zakneblowany? To byłby żart okrutny na poziomie średniowiecznego wbijania na pal.
I co do charakteru Włodka - tak, był i zapewne będzie trudny, czyż sami nie macie momentów bólu i trosk, czy nie widzieliście, prócz korony i kolców, jak wiele razy pomagał innym?
Jeszcze raz proszę admina forum o wyjaśnienie!!
Pozdrawiam,
Tadeusz
,,Pytałam już o jego nieobecność w lipcu, ale administrator forum odpowiedział, że jest "zawieszony" i nie może się wypowiadać".
To jakiś żart? Jeśli nie - to stanowczo proszę wymienionego administratora forum o wytłumaczenie nam wszystkim jak to się stało, że jeden najbardziej zasłużonych uczestników tego forum został zakneblowany? To byłby żart okrutny na poziomie średniowiecznego wbijania na pal.
I co do charakteru Włodka - tak, był i zapewne będzie trudny, czyż sami nie macie momentów bólu i trosk, czy nie widzieliście, prócz korony i kolców, jak wiele razy pomagał innym?
Jeszcze raz proszę admina forum o wyjaśnienie!!
Pozdrawiam,
Tadeusz