Szul - Dobromil

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Szatyński_Marcin

Sympatyk
Kontakt:

Szul - Dobromil

Post autor: Szatyński_Marcin »

T: Rodzina Szul -Dobromil

Witam Serdecznie poszukuję informacji na temat Rodziny Szul mieszkającej w Dobromilu na Ukrainie. z tego co się niedawno dowiedziałem na cmentarzu jest pochowana Petronela Szul urodzona 27,06,1909 roku zamarła 7,09,1989 roku. wiem ze grób Petroneli jest zadbany tak wiec ktoś jeszcze mieszka w Dobromilu z tej rodziny i opiekuje się grobem.

wszelkie informację proszę wysłać na meila solfret@interia.pl lub napisać informacje na forum

pozdrawiam Marcin Szatyński
:D
Awatar użytkownika
Aftanas_Jerzy

Sympatyk

Szul - Dobromil

Post autor: Aftanas_Jerzy »

W Dobromilu nie mieszka nikt o nazwisku Szul (Шуль), ale jest prawdopodobne, że mieszkają w okolicznych miejscowościach. Wyszukiwarka http://www.nomer.org/allukraina/ wykazuje 589 osób o tym nazwisku zamieszkałych w całej Ukrainie. Trzeba w pole miejscowości wpisać po ukraińsku nazwę wybranego miasta lub wsi i tak szukać do skutku...
Serdeczne pozdrowienia
Jerzy Aftanas
Szatyński_Marcin

Sympatyk
Kontakt:

Szul - Dobromil

Post autor: Szatyński_Marcin »

Dziękuję Serdecznie jak Zawsze Panie Jerzy jest Pan nieocenionym źródłem informacji

pozdrawiam
MarcinSzatynski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”