Krosno Odrzańskie prośba o zrobienie zdjecia
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Witam
Zwracam sie z ogromną prośba do osób bedących na forum o zrobienie zdjecia nagrobka na cmentarzu komunalnym w Krośnie Odrzańskim Bolesław Borek
kw A10 rząd A grób 2
Bede wdzięczna za pomoc i poswiecony czas.
Pozdr Agnieszka.
Zwracam sie z ogromną prośba do osób bedących na forum o zrobienie zdjecia nagrobka na cmentarzu komunalnym w Krośnie Odrzańskim Bolesław Borek
kw A10 rząd A grób 2
Bede wdzięczna za pomoc i poswiecony czas.
Pozdr Agnieszka.
Witam
Ponawiam swoją prośbę o zrobieniu nagrobka w.w. wątku.
Pozdr Agnieszka.
Ponawiam swoją prośbę o zrobieniu nagrobka w.w. wątku.
Pozdr Agnieszka.
Proszę spróbować napisać do Towarzystwa Ziemi Krośnieńskiej. Myślę, że to najszybsza droga.
Pozdrawiam
Joanna
Pozdrawiam
Joanna
Pozdrawiam
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Witam
Dziekuję za podpowiedz,ale osobiscie wolałabym zeby ktoś z miasta lub okolicy zrobił fotkę.
Pozdr Agnieszka.
Dziekuję za podpowiedz,ale osobiscie wolałabym zeby ktoś z miasta lub okolicy zrobił fotkę.
Pozdr Agnieszka.
Witam
Chciałabym jeszcze raz ponowic prośbę w.w. wątku.
Bede wdzieczna za pomoc i poswiecony czas.
Pozdr Agnieszka.
Chciałabym jeszcze raz ponowic prośbę w.w. wątku.
Bede wdzieczna za pomoc i poswiecony czas.
Pozdr Agnieszka.
Towarzystwo Ziemi Krośnieńskiej funkcjonuje raczej w Krośnie na Podkarpaciu. Chodzi tu o Krosno Odrzańskie w Lubuskiem. Napisałem w tej sprawie prośbę do mojego kolegi z Krosna Odrz. , ale coś długo każe mi czekać na odpowiedź.
Pozdrawiam
Józek
Pozdrawiam
Józek
Józek- Lubuskie Towarzystwo Genealogiczne
Witam
Panie Józefie byłabym naprawde wdzieczna .
Pozdr Agnieszka.
Panie Józefie byłabym naprawde wdzieczna .
Pozdr Agnieszka.
Oba towarzystwa tak samo się nazywają
pozdrawiam
Joanna
pozdrawiam
Joanna
Pozdrawiam
Joanna
Joanna
Pani Agnieszko,
Czy zdjęcie nadal jest poszukiwane??
Link do zapisów o Bolesławie Borek w Krośnie Odrz. Jeśli te zdjęcia sa nie wystarczające to prosze o informację, w ciągu 2 tygodni będę na tym cmentarzu.
http://www.polskie-cmentarze.com/krosno ... =0&cinki=1
Pozdrawiam
Krzysztof
Czy zdjęcie nadal jest poszukiwane??
Link do zapisów o Bolesławie Borek w Krośnie Odrz. Jeśli te zdjęcia sa nie wystarczające to prosze o informację, w ciągu 2 tygodni będę na tym cmentarzu.
http://www.polskie-cmentarze.com/krosno ... =0&cinki=1
Pozdrawiam
Krzysztof
Ostatnio zmieniony pt 03 sie 2012, 14:44 przez klotocki, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj Krzysztof
Zdjęcie już nie aktualne byłam tam tydzień temu i fotki zostały zrobione,ale bardzo dziekuję za pamieć.
Pozdr Agnieszka.
Zdjęcie już nie aktualne byłam tam tydzień temu i fotki zostały zrobione,ale bardzo dziekuję za pamieć.
Pozdr Agnieszka.