Pozdrawiam, Kasia
Cmentarze w Poznaniu; prośba o zdjęcie nagrobka
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Śmieszek_K

-
Jurek_Plieth

- Kontakt:
- Grabis_Mirosława

Poznań-Junikowo - cmentarz
Mam prośbę o zrobienie zdjęcia nagrobka
Klary Kowalskiej
pole-35; kwatera-9; rząd-4; numer-92
współrzędne GPS:
szer.: 52,3935334° dł.:16,8182316°
cmentarz Junikowo
serdecznie pozdrawiam Mirusia
Klary Kowalskiej
pole-35; kwatera-9; rząd-4; numer-92
współrzędne GPS:
szer.: 52,3935334° dł.:16,8182316°
cmentarz Junikowo
serdecznie pozdrawiam Mirusia
Poznań - cmentarz
Witam,
Możliwe, że w niedzielę - poniedziałek będę na Junikowie, ale nie obiecuję. Mogę zrobić fotkę.
pozdrawiam,
Igor
Możliwe, że w niedzielę - poniedziałek będę na Junikowie, ale nie obiecuję. Mogę zrobić fotkę.
pozdrawiam,
Igor
Poznań - cmentarz
Mam kilka fotek, podaj mail
IgorD.
IgorD.
-
regina2011
Cmentarz w Poznaniu na Junikowie
Witam
Będę wdzięczna za zdjęcie grobu Elżbiety Cebulskiej ur. 21.10.1893 zm. 06.03.1973 (pole 24 kwatera 5 rząd 3 nr 92)
Dziękuję
Regina Głowińska
Będę wdzięczna za zdjęcie grobu Elżbiety Cebulskiej ur. 21.10.1893 zm. 06.03.1973 (pole 24 kwatera 5 rząd 3 nr 92)
Dziękuję
Regina Głowińska
Witam,
mam serdeczną prośbę o zrobienie zdjęć na cmentarzu Poznań Junikowo. Chodzi mi o grób rodzinny Czerewko (Helena, Michał, Krystyna) znajdujący się na polu nr 9, kwatera nr 3 oraz grób Dymitra Siemionow znajdujący się na polu nr 34, kwatera nr 10.
Bardzo dziękuję za udzieloną pomoc.
Pozdrawiam,
Anetta.
mam serdeczną prośbę o zrobienie zdjęć na cmentarzu Poznań Junikowo. Chodzi mi o grób rodzinny Czerewko (Helena, Michał, Krystyna) znajdujący się na polu nr 9, kwatera nr 3 oraz grób Dymitra Siemionow znajdujący się na polu nr 34, kwatera nr 10.
Pozdrawiam,
Anetta.
Witaj Anetto! Czy zdobyłaś już zdjęcia grobów? Jeśli nie, mogę je zrobić. Proszę napisz mi, najpóźniej do czwartku. Pod koniec tygodnia wybieram się na Junikowo.Anetta_72 pisze:Witam,
mam serdeczną prośbę o zrobienie zdjęć na cmentarzu Poznań Junikowo. Chodzi mi o grób rodzinny Czerewko (Helena, Michał, Krystyna) znajdujący się na polu nr 9, kwatera nr 3 oraz grób Dymitra Siemionow znajdujący się na polu nr 34, kwatera nr 10. Mój adres e-mail: cussler02@op.pl.
Pozdrawiam,
Anetta.
Pozdrawiam
Grzegorz
Re: Cmentarz w Poznaniu na Junikowie
Cześć Grzegorzu,greg_2003 pisze:Witaj Anetto! Czy zdobyłaś już zdjęcia grobów? Jeśli nie, mogę je zrobić. Proszę napisz mi, najpóźniej do czwartku. Pod koniec tygodnia wybieram się na Junikowo.Anetta_72 pisze:Witam,
mam serdeczną prośbę o zrobienie zdjęć na cmentarzu Poznań Junikowo. Chodzi mi o grób rodzinny Czerewko (Helena, Michał, Krystyna) znajdujący się na polu nr 9, kwatera nr 3 oraz grób Dymitra Siemionow znajdujący się na polu nr 34, kwatera nr 10. Mój adres e-mail: cussler02@op.pl.
Pozdrawiam,
Anetta.
Pozdrawiam
Grzegorz
dziękuję za twoją propozycję ale znaleźli się już bardzo mili koledzy z forum WTG którzy zrobili mi potrzebne zdjęcia. Niemniej dziękuję że jeszcze zapytałeś.
Pozdrawiam,
Anetta.
Listy pochowanych na cmentarzach poznańskich?
Czy istnieją w archiwach spisy pochowanych na zlikwidowanych cmentarzach poznańskich? Interesują mnie pochówki do 1930 roku.
Jest pozycja:
Likwidacje cmentarzy rzymskokatolickich w Poznaniu po 1945 roku. Są tam spisy, ale szukam innych spisów.
Jest pozycja:
Likwidacje cmentarzy rzymskokatolickich w Poznaniu po 1945 roku. Są tam spisy, ale szukam innych spisów.
- A.Michałowski

Poznań cmentarz
Witam,
Mam prośbę,o wykonanie zdjęcia na cmentarzu Poznań-Junikowo grobu; Haliny i Mieczysława Rogusów,pole 5,kw.5,rząd 4,nr.8,lata 2001-2004.
Pozdrawiam,
Aleks.
Mam prośbę,o wykonanie zdjęcia na cmentarzu Poznań-Junikowo grobu; Haliny i Mieczysława Rogusów,pole 5,kw.5,rząd 4,nr.8,lata 2001-2004.
Pozdrawiam,
Aleks.
- A.Michałowski

Poznań
Witam,
Czy mógłbym prosić,o wykonanie na cmentarzu Poznań-Junikowo zdjęcia grobu; Haliny i Mieczysława Rogusów,pole 5,kw.5,rząd 4,nr.8,lata 2001-2004.
Pozdrawiam,
Aleks.

Czy mógłbym prosić,o wykonanie na cmentarzu Poznań-Junikowo zdjęcia grobu; Haliny i Mieczysława Rogusów,pole 5,kw.5,rząd 4,nr.8,lata 2001-2004.
Pozdrawiam,
Aleks.
-
Joanna_Lewicka

Poznań
Będę na Junikowie w poniedziałek albo wtorek. Jeśli nikt nie zgłosi się prędzej, chętnie zrobię to zdjęcie dla Ciebie - podaj maila na priv.
Pozdrawiam -
Joanna
Pozdrawiam -
Joanna
Cmentarz przy ul. Samotnej w Poznaniu
Dobry wieczór,
Czy któreś z Państwa będzie w najbliższym czasie na cmentarzu przy ul. Samotnej w Poznaniu i byłoby tak uprzejme sfotografować dla mnie jeden z tamtejszych grobów?
Chodzi o miejsce pochówku Jadwigi Szpinger (kwatera:4 rząd:2 numer:1 ).
Czy któreś z Państwa będzie w najbliższym czasie na cmentarzu przy ul. Samotnej w Poznaniu i byłoby tak uprzejme sfotografować dla mnie jeden z tamtejszych grobów?
Chodzi o miejsce pochówku Jadwigi Szpinger (kwatera:4 rząd:2 numer:1 ).
Pozdrawiam,
Michał
Michał