MAM PROŚBĘ MOŻE KTOŚ Z WAS BĘDZIE W MIĘDZYRZECU PODLASKIM NA CMENTARZU I NATRAFI NA WYSOKI STARY, CZARNY GRÓB RODZINY ZBUCKICH - JANINA Z WIELICZKÓW - ZBUCKA - TO BARDZO PROSZĘ O ZDJĘCIE
Cmentarz w Międzyrzeczu Podlaskim - prośba o foto
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Cmentarz w Międzyrzeczu Podlaskim - prośba o foto
T: Cmentarz w Międzyrzecu Podlaskim-prośba o foto
MAM PROŚBĘ MOŻE KTOŚ Z WAS BĘDZIE W MIĘDZYRZECU PODLASKIM NA CMENTARZU I NATRAFI NA WYSOKI STARY, CZARNY GRÓB RODZINY ZBUCKICH - JANINA Z WIELICZKÓW - ZBUCKA - TO BARDZO PROSZĘ O ZDJĘCIE
Ostatnio zmieniony ndz 30 paź 2011, 18:26 przez ewach, łącznie zmieniany 1 raz.
- maria.j.nie

Witam
Uprzejmie proszę, nie używać klawisza „Caps Lock” wpisując tytuł Tematu wielkimi literami bądź jego fragment.. " CMENTARZ W MIĘDZYRZECU PODLASKIM-PROŚBA O FOTO "
PISANIE DUŻYMI LITERAMI traktowane jest (powszechnie w komunikacji za pośrednictwem Internetu) jako krzyk, a krzyczeć nie ma potrzeby.
Jednocześnie przypominam ..
Zarówno w tytułach tematów oraz w postach nie używamy „DUŻYCH LITER”. . Napisanie całego posta bądź jego fragmentu, ciągiem z samych dużych liter jest wbrew zasadom polskiej pisowni .
Pozdrawiam serdecznie Maria
Uprzejmie proszę, nie używać klawisza „Caps Lock” wpisując tytuł Tematu wielkimi literami bądź jego fragment.. " CMENTARZ W MIĘDZYRZECU PODLASKIM-PROŚBA O FOTO "
PISANIE DUŻYMI LITERAMI traktowane jest (powszechnie w komunikacji za pośrednictwem Internetu) jako krzyk, a krzyczeć nie ma potrzeby.
Jednocześnie przypominam ..
Zarówno w tytułach tematów oraz w postach nie używamy „DUŻYCH LITER”. . Napisanie całego posta bądź jego fragmentu, ciągiem z samych dużych liter jest wbrew zasadom polskiej pisowni .
Pozdrawiam serdecznie Maria
Ostatnio zmieniony pn 31 paź 2011, 03:24 przez maria.j.nie, łącznie zmieniany 1 raz.
- tonffillka

Międzyrzec Podlaski
Dzień dobry, czy ktoś z Państwa będzie w najbliższym czasie na cmentarzu parafialnym w Międzyrzecu Podlaskim (kościół św. Mikołaja)? Poszukuję informacji i zdjęcia jednego z grobów (niestety nie znam jego dokładnego położenia gdyż nie mogę namierzyć w internecie)
Byłabym wdzięczna za kontakt
Małgosia
Byłabym wdzięczna za kontakt
Małgosia
- tonffillka

- kinga_janicka

- tonffillka

Parafia św. Mikołaja nie ma dedykowanego tylko sobie cmentarza.tonffillka pisze:Dzień dobry - jak wynika z nekrologu cmentarz miał się mieścić przy kościele parafii sw. Mikołaja. Nie wiem czy chodzi o ten sam cmentarz
Małgosia
W Międzyrzecu są 2 cmentarze: komunalny przy ul. Warszawskiej i parafialny przy ul. Brzeskiej (z kaplicą św. Rocha). Jak parafialny, to będzie ten.
Kasia
Dzień dobry,
Dołączam moją prośbę.
Stary cmentarz w Międzyrzecu Podlaskim, ten który istniał w XIX wieku.
Każdy grób z nazwiskiem Jarocki będzie mój.
Powinny być groby, jeśli się zachowały:
Konstanty Jarocki
Adam Jarocki,
Walerian Jarocki,
Jadwiga Jarocka,
Gdyby coś się trafiło, będę bardzo wdzięczna.
Serdeczności,
Bożenna
Dołączam moją prośbę.
Stary cmentarz w Międzyrzecu Podlaskim, ten który istniał w XIX wieku.
Każdy grób z nazwiskiem Jarocki będzie mój.
Powinny być groby, jeśli się zachowały:
Konstanty Jarocki
Adam Jarocki,
Walerian Jarocki,
Jadwiga Jarocka,
Gdyby coś się trafiło, będę bardzo wdzięczna.
Serdeczności,
Bożenna