wszystko może być Kornelio, przepraszam że tak bardzo żywo reaguję, ale po strasznie długim okresie nadziei trudno mi zachować się wystarczająco przyzwoicie.
Pozdrawiam ciepło, Oskar!
Szukam Domaszewicz, Łosowski, Leszczyłowski, Łomanowski, Betlewicz, Pawłowski i Nowicki z terenów dawnego województwa Nowogródzkiego, konkretniej okolic Lachowicz, Zubielewicz, Baranowicz, Nieświeża, Klecka, Krzywoszyna, Niedźwiedzicy, Słucka
Witam, podtrzymuję swoją gotowość do indeksacji samodzielnie wszystkich ksiąg metrykalnych Lipska ( część jest w AP Radom - część w Sandomierzu , Starachowicach , a może i w Kielcach coś by się znalazło?). Mam w rodzinie pomocników więc nie trwałoby to długo.
W oczekiwaniu indeksuję inne parafie. Pozdrawiam Danuta Skowroń
Czy ktoś spotkał się z moim nazwiskiem?
Zakończyłem prace przy obróbce ksiąg sfotografowanych w AP Sandomierz
i pliki wysłałem na serwer.
Braniew_pra
Huta Krzeszowska
Jankowice Kościelne
Janów_moj
Janów_pra
Krzeszów
Łukawa
Malice Kościelne
Obrazow
Otrocz_pra
Radomysk
Samborzec
Sandomierz_pra
Skotniki
Staszów_moj
Tarłów
Włostowa
Fotografie mogą być udostępniane dla indeksujących.
Sprawozdanie z przebiegu prac w AP Sandomierz
umieściłem na stronie
Wczoraj Kornelia Major fotografowała księgi w AD Kielce.
Sfotografowała 11 ksiąg z parafii Biechów wykonując 900 zdjęć.
Zdjęcia ksiąg są już na serwerze.
Sprawozdanie z przebiegu prac w Kieleckim Archiwum Diecezjalnym
Jestem zainteresowany parafią BIAŁACZÓW czy została zindeksowana lub sfotografowane zostały księgi. Chętnie pomogę w indeksacji jesli ktoś mi powie jak to sie robi bo nigdy tego nie robiłem,
Pozdrawiam
Stanisław
Chętnie podejmę się indeksacji parafii w Kieleckim.... Indeksuję z mikrofilmów obecnie parafię Przedbórz, indeksy na stronie www.rodzinastrychalskich.pl
Krystyna
Kornelia Major sfotografowała następne księgi w AD Kielce.
Sfotografowała 10 ksiąg z parafii Brzesko wykonując 1050 zdjęć.
Zdjęcia ksiąg przesłałem z uwagi na awarię serwera kieleckiego na serwer Warszawski w katalogu Kielce.
Sprawozdanie z przebiegu prac w Kieleckim Archiwum Diecezjalnym