Łabuda
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Łabuda
Nazwisko Łabuda
Witam
Poszukuję info lub krewnych o nazwisku Łabuda. Moja prababka Anna Łabuda po męzu Kozakiewicz. Mieszkała w Radłowicach, potem w Sądowej Wiszni.
Miała córkę Anielę Kozakiewicz ur w Radłowicach.
Bedę wdzieczna za jakiekolwiek info.
Pozdr Agnieszka.
Witam
Poszukuję info lub krewnych o nazwisku Łabuda. Moja prababka Anna Łabuda po męzu Kozakiewicz. Mieszkała w Radłowicach, potem w Sądowej Wiszni.
Miała córkę Anielę Kozakiewicz ur w Radłowicach.
Bedę wdzieczna za jakiekolwiek info.
Pozdr Agnieszka.
Łabuda
W latach 1969-73 na pewno Łabudowie mieszkali w Tarnobrzegu. Teraz ich 57 letnia córka wyszła za mąż i mieszka we Wrocławiu.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Łabuda
Raczej nie. Mogę spróbować, ale nie obiecuję. Chodziłam z nią do szkoły i rozstałyśmy się w 1973 roku.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Łabuda
Jolu
Rozumiem to mineło sporo lat ,ale dziekuję za zainteresowanie moim postem:-) Nie ukrwyam że zalezy mi bardzo na odszukaniu potomków tej rodziny.
Pozdr Agnieeszka.
Rozumiem to mineło sporo lat ,ale dziekuję za zainteresowanie moim postem:-) Nie ukrwyam że zalezy mi bardzo na odszukaniu potomków tej rodziny.
Pozdr Agnieeszka.
-
rokiczanka

Łabuda
W moim drzewie Franciszek i Florentyna Łabuda rodzice mojej prababci, niestety nie wiem skąd mogą pochodzić myślę że ze świętokrzyskiego