Piechoccy - Tomasz i Agnieszka

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

MarMat

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: MarMat »

"TOMASZ I AGNIESZKA (?) PIECHOCCY" *

Szukam informacji o Tomaszu i Agnieszce Piechockich (nazwiska panienskiego nie znam). Ich syn Wojciech urodził się w 1908 roku we wsi Szewo w gm. Lubień Kujawski

* (moderacja wpisu Tematu - wielkimi (dużymi) literami )
deri68

Post autor: deri68 »

Moja prababcia - Stanisława Piechocka urodziła się ok.1879 r. w miejscowości Szewo . W akcie ślubu , który odbył się w Przedczu , podano ,że Szewo należy do parafii Kłóbka. Rodzicami Stanisławy byli Apolinary i Anastazja z d.Konarska . Jeśli masz wiadomości na temat innych Piechockich z Szewa to podziel się nimi. Pozdrawiam
MarMat

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: MarMat »

Witaj, niestety nie mam. Dopiero rozpoczynam poszukiwania. Mam tylko rodzinę Wojciecha Piechockiego. Nawet nie wiem czy miał rodzeństwo i jakie. Może być tak że Tomasz i Twoja prababcia byli rodzeństwem, ale nie mam na to dowodów:). Pozdrawiam. Marcin.
deri68

Post autor: deri68 »

Jak znajdę jakieś wiadomości na temat Piechockich to się odezwę. Pozdrawiam .Tomek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”