Archiwum Państwowe w Piotrkowie Trybunalskim
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Majewski_Dariusz

Archiwum Państwowe w Piotrkowie Trybunalskim
Witam,
Mam prośbę do odwiedzających AP w Piotrkowie.
Bardzo proszę o pomoc w odszukaniu aktu małżeństwa Józefa Majewskiego syna Pawła z Wiktorią Witecką córką Andrzeja, ślub zawarto około 1884 roku w parafii Rząśnia (zespół 301/0 Akta stanu cywilnego Parafii Rzymskokatolickiej w Rząśni).
Z góry serdecznie dziękuję
Darek
Mam prośbę do odwiedzających AP w Piotrkowie.
Bardzo proszę o pomoc w odszukaniu aktu małżeństwa Józefa Majewskiego syna Pawła z Wiktorią Witecką córką Andrzeja, ślub zawarto około 1884 roku w parafii Rząśnia (zespół 301/0 Akta stanu cywilnego Parafii Rzymskokatolickiej w Rząśni).
Z góry serdecznie dziękuję
Darek
AP Piotrkow Tybunalski - Proszę o pomoc.
Witam,
ja rowniez zwracam sie o pomoc w odszukaniu akt w w/w archiwum.
Przesle informacje na pw.
Moge odwdzieczyc sie zasobami Mormonow.
ja rowniez zwracam sie o pomoc w odszukaniu akt w w/w archiwum.
Przesle informacje na pw.
Moge odwdzieczyc sie zasobami Mormonow.
Pozdrawiam,
kasiek
szukam:
Lange, Freundt, Schachtschneider, Wundersee, Lucius - Lodz, Tomaszow, Piotrkow i okolice
Broll, Kus, Pyka - Slask, opolskie
Stryczek, Zuchnicki - Krakow i okolice
kasiek
szukam:
Lange, Freundt, Schachtschneider, Wundersee, Lucius - Lodz, Tomaszow, Piotrkow i okolice
Broll, Kus, Pyka - Slask, opolskie
Stryczek, Zuchnicki - Krakow i okolice
-
Majewski_Dariusz

AP Piotrkow Tybunalski - Proszę o pomoc.
Witam,
PROŚBA NIEAKTUALNA .
Darek
PROŚBA NIEAKTUALNA .
Darek
Poszukuje pomocy w Archiwum w Piotrkowie Trybunalskim
Potrzebuję pomocy w znalezieniu aktu małżeństwa (ok. roku 1890) w archiwum w Piotrkowie Trybunalskim.
- Diabołek81

Witam
Zwracam się z prośbą do forumowiczów korzystających z zasobów tego archiwum. Chodzi mi o sprawdzenie kilku informacji z zespołu Hipoteka powiatu łódzkiego. Nie stać mnie na zlecenie poszukiwań.
Będę ogromnie wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
Piotr Kowalski
Zwracam się z prośbą do forumowiczów korzystających z zasobów tego archiwum. Chodzi mi o sprawdzenie kilku informacji z zespołu Hipoteka powiatu łódzkiego. Nie stać mnie na zlecenie poszukiwań.
Będę ogromnie wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
Piotr Kowalski
Szukam: Stanisława Białeckiego - 1772-1779 r ślub Ludwika Kowalskiego i Kunegundy Sowińskiej - przed 1800 r zgony Ludwika Kowalskiego,Józefa Bukalskiego i Kunegundy Kowalskiej - po 1828 r Urban i Anastazja Melińscy - zmarli przed 1810 r
-
WiśniewskaB

prośba nieaktualna
BeataW
BeataW
Ostatnio zmieniony ndz 02 mar 2014, 08:22 przez WiśniewskaB, łącznie zmieniany 3 razy.
-
WiśniewskaB

AP Piotrków
Nieaktualne.Wiśniewska B
Ostatnio zmieniony ndz 02 mar 2014, 08:23 przez WiśniewskaB, łącznie zmieniany 1 raz.
AP Piotrków
Czy bywa ktoś z Państwa w Archiwum w Piotrkowie?
vlad
vlad
- Krystyna_Domańska

Witam.
Czy ktoś z Państwa wybiera się w najbliższym czasie do Archiwum Państwowego w Piotrkowie Tryb. Interesuje mnie Parafia
św .Bartłomieja w Żelechlinku.
Czy ktoś z Państwa wybiera się w najbliższym czasie do Archiwum Państwowego w Piotrkowie Tryb. Interesuje mnie Parafia
św .Bartłomieja w Żelechlinku.
Pozdrawiam Krystyna Domańska - Bzdak
Szukam : Domański ,Golizda, Reszka, Szewczyk , Miniak , Bator - okolice Żelechlinek, Drzewica , oraz okolice Bytoń , Radziejów , Lubraniec Frankowski, Walczak, Cichocki ,Witczak ,Szczypiński,Kalfus ,Januszewski,
Szukam : Domański ,Golizda, Reszka, Szewczyk , Miniak , Bator - okolice Żelechlinek, Drzewica , oraz okolice Bytoń , Radziejów , Lubraniec Frankowski, Walczak, Cichocki ,Witczak ,Szczypiński,Kalfus ,Januszewski,
-
WiśniewskaB

Piotrków Trybunalski
Witam.Serdecznie proszę osobę bywającą w Archiwum w Piotrkowie Trybunalskim o pomoc w odszukaniu aktu małżeństwa -Rocha Wiśniewskiego z Marianną Kotynią w Parafii Budziszewice z lat 1885-1886.
Pozdrawiam.
WiśniewskaB
Pozdrawiam.
WiśniewskaB
- Krystyna_Domańska

Piotrków Trybunalski
Witaj
Pod tym linkiem znajdziesz Budziszewice
http://www.szukajwarchiwach.pl/48/256/0 ... #tabZespol
Moja Ciocia również ur. w Budziszewicach i również nazywa się Marianna Kotynia tylko rok ur 1929
Pod tym linkiem znajdziesz Budziszewice
http://www.szukajwarchiwach.pl/48/256/0 ... #tabZespol
Moja Ciocia również ur. w Budziszewicach i również nazywa się Marianna Kotynia tylko rok ur 1929
Pozdrawiam Krystyna Domańska - Bzdak
-
WiśniewskaB

Piotrków Trybunalski
Witaj Krysiu.
Szukałam już pod tym linkiem wcześniej.Niestety roczników ,które mnie interesują nie zamieścili.Nie wiem ,czy zachowały się jeszcze dane z tamtych lat.Stąd moja prośba do osób odwiedzających piotrkowskie archiwum o sprawdzenie ,czy są może lata1885-1886 zmikrofilmowane.
Beata
Szukałam już pod tym linkiem wcześniej.Niestety roczników ,które mnie interesują nie zamieścili.Nie wiem ,czy zachowały się jeszcze dane z tamtych lat.Stąd moja prośba do osób odwiedzających piotrkowskie archiwum o sprawdzenie ,czy są może lata1885-1886 zmikrofilmowane.
Beata