Szanowni Genealodzy!
Poszukuję skanu /treści/ aktu małżeństwa zawartego w Koprzywnicy w 1885 roku pomiędzy Michałem Kwarcińskim a Marianną Pikulską. Numer aktu prawdopodobnie 33.
Czy wiecie gdzie szukać aktu/skanu?
Pozdrawiam
Marek Kwarciński
Koprzewnica - Potrzebny skan aktu
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Marek_Kwarciński

- Czyżewski_Bartłomiej

Potrzebny skan aktu
Witam! 
Wg bazy PRADZIAD dokumentów z Koprzywnicy należy szukać w AP w Sandomierzu (znajdują się tam ASC od 1810 r.).
Przy okazji dodam, iż parafia w Koprzywnicy (lata 1810-1910), została zindeksowana i dodana do zasobów Geneteki.
Po szybkim sprawdzeniu potwierdzam, że poszukiwany dokument to akt małżeństwa 33/1885.
Wg bazy PRADZIAD dokumentów z Koprzywnicy należy szukać w AP w Sandomierzu (znajdują się tam ASC od 1810 r.).
Przy okazji dodam, iż parafia w Koprzywnicy (lata 1810-1910), została zindeksowana i dodana do zasobów Geneteki.
Po szybkim sprawdzeniu potwierdzam, że poszukiwany dokument to akt małżeństwa 33/1885.
Ostatnio zmieniony wt 27 gru 2011, 11:12 przez Czyżewski_Bartłomiej, łącznie zmieniany 1 raz.
Potrzebny skan aktu
Dodam, że możesz dostać meilem, napisz do nich, znasz przecież numer aktu (jest w genetece). Ja co prawda pojechałam, ale numerów nie znałam żadnych, a i tak dopiero meilem przysłali, i opłata przelewem, jechać nie ma sensu zatem, tylko napisać.
Łucja
Łucja
- Marek_Kwarciński