Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Awatar użytkownika
Brozek_Oskar

Członek PTG
Mistrz

Post autor: Brozek_Oskar »

no ale akurat w tych przypadkach nie otwiera mi się strona jako gościa(w niektórych innych tak), tylko strona logowania i nie mam pojęcia jak wejść w adres konkretnej witryny. Da się to jakoś inaczej zrobić?
Asia2607

Sympatyk

Post autor: Asia2607 »

podaj jakie nazwisko cię interesuje postaram się znależć.
Asia
Awatar użytkownika
Brozek_Oskar

Członek PTG
Mistrz

Zaczyna się od Teofil Krakowski (są też Włodzimierz, Zbigniew, Marian, Kajetan Krakowscy) potem kolejne pokolenia Krawczykiewicz.
Asia2607

Sympatyk

Post autor: Asia2607 »

Oskarze,
niestety nie udało mi się znależć właścicieli drzew o które prosiłeś. Jedyna osobą którą znalazła to Marian Krakowski w drzewie pana Rolanda Czaczyna, ostatnio aktualny był 08,2009 i jemu wysłałam wiadomość od Ciebie. Pozdrawiam Asia
Awatar użytkownika
Jol_Kla

Sympatyk
Legenda

Post autor: Jol_Kla »

Bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu kontaktu z p. Mirosławem Czajką,drzewo http://www.myheritage.pl/site-172965701 ... 0192204133# , chodzi o dopasowania w rodzinie Henryka i Marii Karwackich. Bardzo proszę o podanie p. Mirosławowi maila kontaktowego do mnie : jolka120@wp.pl.
pozdrawiam
Jola
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Napisałam do tego Pana, ale to już kilka razy tak zrobiłam i nie było chyba odzewu. Czekamy. :-)
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Awatar użytkownika
Jol_Kla

Sympatyk
Legenda

Bardzo dziękuję Jolu :)
pozdrawiam
Jola
Awatar użytkownika
Brozek_Oskar

Członek PTG
Mistrz

Dziękuję bardzo za sprawdzenie. Oskar. ;)
ravc

Post autor: ravc »

hej

a u mnie zadzialalo zostawienie adresu email w powitaniu. nie wiem co na to myheritage ale jak na razie nikt mi nie zwrocil uwagi.

tak naprawde nie wiem co da wykupienie premium?
Awatar użytkownika
Przemek_p

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: Przemek_p »

Nic, to po prostu naciąganie na usługi, które niewiele dają a już na pewno kasę właścicielom, osoby które miały konta na www.moikrewni.pl nie muszą wykupowaą tej usługi :)
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Ja miałam na Moi krewni. Nie interesuję się nawet tym, za co trzeba płacić, chociaż mi oferują 40% zniżki na coś tam. Czyli ci, którzy nie mieli na Moi krewni mają jeszcze bardziej okrojoną stronę?
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Jurek_Plieth

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: Jurek_Plieth »

jakozak pisze:Napisałam do tego Pana, ale to już kilka razy tak zrobiłam i nie było chyba odzewu. Czekamy. :-)
Jak mniemam problem polega na tym, że w przypadku otrzymania PW użytkownik MyHeritage nie jest powiadamiany o tym fakcie oddzielnym email'em! W związku z tym nie ma szansy (albo szansa jest znikoma) na dotarcie z PW do osób, które sporadycznie się logują do tego serwisu.
Awatar użytkownika
Jol_Kla

Sympatyk
Legenda

Ja mam drzewo przeniesione z Moi Krewni, ale kiedy próbuje nawiązać kontakt (na różne sposoby) z innymi webmasterami stron mnie interesujących, za każdym razem wyskakuje informacja o konieczności wykupienia premium :(.
pozdrawiam
Jola
Nejman_Andrzej

Sympatyk
Nowicjusz

MyHeritage - prośba o pomoc w kontakcie

Post autor: Nejman_Andrzej »

Witam,

mam drzewo na MyHeritage.com ale nie jestem członkiem Premium.

Czy ktoś z was kto ma możliwość przesyłania tam wiadomości mógłby pomóc mi skontaktować się z jedną osobą, która jest moim dalekim krewnym? Bardzo zależałoby mi na kontakcie z tą osobą.

Szczegóły wysłałbym w wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam
Artur
Awatar użytkownika
Jado

Sympatyk
Ekspert
Kontakt:

Re: MyHeritage - prośba o pomoc w kontakcie

Post autor: Jado »

Artur_Kin pisze:Witam,

mam drzewo na MyHeritage.com ale nie jestem członkiem Premium.

Czy ktoś z was kto ma możliwość przesyłania tam wiadomości mógłby pomóc mi skontaktować się z jedną osobą, która jest moim dalekim krewnym? Bardzo zależałoby mi na kontakcie z tą osobą.

Szczegóły wysłałbym w wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam
Artur
Witaj , oczekuję na PW

Jacek
Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”