Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Brozek_Oskar

- Brozek_Oskar

Bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu kontaktu z p. Mirosławem Czajką,drzewo http://www.myheritage.pl/site-172965701 ... 0192204133# , chodzi o dopasowania w rodzinie Henryka i Marii Karwackich. Bardzo proszę o podanie p. Mirosławowi maila kontaktowego do mnie : jolka120@wp.pl.
pozdrawiam
Jola
pozdrawiam
Jola
Napisałam do tego Pana, ale to już kilka razy tak zrobiłam i nie było chyba odzewu. Czekamy. 
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
- Brozek_Oskar

Nic, to po prostu naciąganie na usługi, które niewiele dają a już na pewno kasę właścicielom, osoby które miały konta na www.moikrewni.pl nie muszą wykupowaą tej usługi 
Ja miałam na Moi krewni. Nie interesuję się nawet tym, za co trzeba płacić, chociaż mi oferują 40% zniżki na coś tam. Czyli ci, którzy nie mieli na Moi krewni mają jeszcze bardziej okrojoną stronę?
Pozdrowienia. Jola Kozak
-
Jurek_Plieth

- Kontakt:
Jak mniemam problem polega na tym, że w przypadku otrzymania PW użytkownik MyHeritage nie jest powiadamiany o tym fakcie oddzielnym email'em! W związku z tym nie ma szansy (albo szansa jest znikoma) na dotarcie z PW do osób, które sporadycznie się logują do tego serwisu.jakozak pisze:Napisałam do tego Pana, ale to już kilka razy tak zrobiłam i nie było chyba odzewu. Czekamy.
-
Nejman_Andrzej

MyHeritage - prośba o pomoc w kontakcie
Witam,
mam drzewo na MyHeritage.com ale nie jestem członkiem Premium.
Czy ktoś z was kto ma możliwość przesyłania tam wiadomości mógłby pomóc mi skontaktować się z jedną osobą, która jest moim dalekim krewnym? Bardzo zależałoby mi na kontakcie z tą osobą.
Szczegóły wysłałbym w wiadomości prywatnej.
Pozdrawiam
Artur
Czy ktoś z was kto ma możliwość przesyłania tam wiadomości mógłby pomóc mi skontaktować się z jedną osobą, która jest moim dalekim krewnym? Bardzo zależałoby mi na kontakcie z tą osobą.
Pozdrawiam
Artur
Re: MyHeritage - prośba o pomoc w kontakcie
Witaj , oczekuję na PWArtur_Kin pisze:Witam,
Pozdrawiam
Artur
Jacek