Grabów (gmina Grabów, łęczyckie)
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Grabów (gmina Grabów, łęczyckie)
Witam,
zamówiłem do swojego AP mikrofilmy par. Grabów, mogę przy okazji znaleźć coś dla Was. W moim archiwum nie ma technicznych możliwości zrobienia kopii z mikrofilmu, a na robienie zdjęć nie mam zgody dyrektora, więc w rachubę wchodzi tylko zrobienie notatek.
Pozdrawiam, Andrzej Wójtowicz
zamówiłem do swojego AP mikrofilmy par. Grabów, mogę przy okazji znaleźć coś dla Was. W moim archiwum nie ma technicznych możliwości zrobienia kopii z mikrofilmu, a na robienie zdjęć nie mam zgody dyrektora, więc w rachubę wchodzi tylko zrobienie notatek.
Pozdrawiam, Andrzej Wójtowicz
Ostatnio zmieniony wt 31 sty 2012, 19:51 przez Eder, łącznie zmieniany 1 raz.
Grabów
Grabów w gminie Grabów, Ziemia Łęczycka.
Grabów
Witam, a jaki zakres lat z Grabowa? Paweł
-
Irena_Pietrzak
Witam serdecznie
Prosiłbym, jeśli to możliwe o sprawdzenie poniższych aktów (oczywiście jeśli zakres lat obejmuje te akta na mikrofilmie):
urodzenia:
1856 Michał Łukomski akt 66 Grabów
1853 Michał Łukomski 95 Grabów
1870 Michał Łukomski 127 Grabów
1863 Antonina Ziemecka 77 Grabów
zgony:
1870 Michał Łukomski 77 Grabów
Poszukuję informacji o rodzicach (ich wieku), miejscowości, zawodzie w/w osób. Pozdr. Paweł
Prosiłbym, jeśli to możliwe o sprawdzenie poniższych aktów (oczywiście jeśli zakres lat obejmuje te akta na mikrofilmie):
urodzenia:
1856 Michał Łukomski akt 66 Grabów
1853 Michał Łukomski 95 Grabów
1870 Michał Łukomski 127 Grabów
1863 Antonina Ziemecka 77 Grabów
zgony:
1870 Michał Łukomski 77 Grabów
Poszukuję informacji o rodzicach (ich wieku), miejscowości, zawodzie w/w osób. Pozdr. Paweł
Grabów koło Łęczycy
Witam
W Metrykach są skany z parafii Grabów koło Łęczycy z lat 1812-75, będą dodane młodsze roczniki? I czy brak 1824-25 to przypadek czy też tych ksiąg nie ma w AP w Łodzi? Wie ktoś może także gdzie są starsze niż 1812?
Pozdrawiam
Lucyna
W Metrykach są skany z parafii Grabów koło Łęczycy z lat 1812-75, będą dodane młodsze roczniki? I czy brak 1824-25 to przypadek czy też tych ksiąg nie ma w AP w Łodzi? Wie ktoś może także gdzie są starsze niż 1812?
Pozdrawiam
Lucyna
Grabów koło Łęczycy
Z zasobu Ap Łódź zostało zrobione wszystko jeżeli chodzi o młodsze roczniki to pewnie są w parafii lub w AD w Łowiczu i raczej nie będzie w internecie
pozdrawiam serdecznie
Eliza
poszukuję aktu urodzenia Wincenty Rychliński ok.roku 1792 syn Mateusza
Eliza
poszukuję aktu urodzenia Wincenty Rychliński ok.roku 1792 syn Mateusza