Potrzebowska

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

bernard123

Sympatyk

Zmiana nazwiska

Post autor: bernard123 »

O Potrzebowskich z Warki niewiele wiem, ot jakieś zmianki o inwestycjach budowlanych w dokumentach gminy Magnuszew.
Popytam i dam znać .
Sawiccy tylko bocznie powiązani z Grądzielami i to dopiero w XX w.Przejrzę akty i wyciągnę wszelkie informacje.
A co do "licytacji " wiekowej , to wnuczkę mam , choć "łataną" - bo wychowanicy córka , lat 13.
I na stare lata studiów zachciało mnie się i trzeci kierunek kończę.Jeszcze z miesiąc i czasu więcej miał będę.
Ciepło pozdrawiam
Bernard
Awatar użytkownika
cichocka.karolak

Sympatyk

Zmiana nazwiska

Post autor: cichocka.karolak »

O,ooo, to Ty jak moja córka fakultet,za fakultetem,podyplomówka,za podyplomówką,no ONA dopier po "30",tak,to nieraz bywa.Życzę Ci powodzenia,sił do wytrwania i pożytku z trudu.-Pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
cichocka.karolak

Sympatyk

Zmiana nazwiska

Post autor: cichocka.karolak »

SZUKAM RODZIN-RODZINY - o nazwisku POTRZEBOWSKA. Jest "GROBONET" - dla KRAMSKA woj wielkopolskie pow. koniński,są tam bardzo stare groby JUSTYNY,WIKTORII POTRZEBOWSKICH- urodzonych z końca lat 189?,jest to szlachta kramska. może są potomni owych tu wymienionych.Pozdrawiam - Halina
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”