Sosnowscy z gminy Rusinów
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Katarzyna_R
Witam poszukuję informacji o Janie Sosnowskim który był wójtem gminy Rusinów w XVIII lub XIX wieku. Proszę o jakie kolwiek informacje, które pozwolą mi na poznanie mojej rodziny.
- Marek_Staszak

Witam
Posiadam trochę informacji o Sosnowskich.
Indeksuję właśnie księgi z tych okolic, więc może będę mógł Tobie pomóc zanim zamieszczę je tutaj na stronie Genealodzy.
Pozdrawiam
Marek
Posiadam trochę informacji o Sosnowskich.
Indeksuję właśnie księgi z tych okolic, więc może będę mógł Tobie pomóc zanim zamieszczę je tutaj na stronie Genealodzy.
Pozdrawiam
Marek
Ostatnio zmieniony ndz 04 mar 2012, 14:09 przez Marek_Staszak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Katarzyna_R
-
Katarzyna_R
- Marek_Staszak

Witaj
Postaram się.
Ale jeżeli będziesz mogła to napisz mi coś więcej. Każda informacja może być przydatna, aby odnaleść Twoich przodków.
Pozdrawiam
Marek
Postaram się.
Ale jeżeli będziesz mogła to napisz mi coś więcej. Każda informacja może być przydatna, aby odnaleść Twoich przodków.
Pozdrawiam
Marek
-
Katarzyna_R
-
Kasia_Marchlińska

Ja mam u siebie Jana Eliasza Sosnowskiego, z żoną Katarzyną Wyrozębską, posesorów części Lubochni, urodzili syna Jana Nepomucena ok 1788.
dzięki za wszelkie informacje o Sosnowskich z Rusinowa, okolica i czas się zgadzają.
Kaśka
dzięki za wszelkie informacje o Sosnowskich z Rusinowa, okolica i czas się zgadzają.
Kaśka
Kasia Marchlińska
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.