Sosnowscy z gminy Rusinów

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Katarzyna_R

Post autor: Katarzyna_R »

Witam poszukuję informacji o Janie Sosnowskim który był wójtem gminy Rusinów w XVIII lub XIX wieku. Proszę o jakie kolwiek informacje, które pozwolą mi na poznanie mojej rodziny.
Awatar użytkownika
Marek_Staszak

Członek PTG

Post autor: Marek_Staszak »

Witam
Posiadam trochę informacji o Sosnowskich.
Indeksuję właśnie księgi z tych okolic, więc może będę mógł Tobie pomóc zanim zamieszczę je tutaj na stronie Genealodzy.
Pozdrawiam
Marek
Ostatnio zmieniony ndz 04 mar 2012, 14:09 przez Marek_Staszak, łącznie zmieniany 1 raz.
Katarzyna_R

Byłabym zobowiązana! Dziękuję!
Katarzyna_R

Ja akurat poszukujęinformacji o Sosnowskich z tych okolic :)
Awatar użytkownika
Marek_Staszak

Członek PTG

Post autor: Marek_Staszak »

Witaj
Postaram się.
Ale jeżeli będziesz mogła to napisz mi coś więcej. Każda informacja może być przydatna, aby odnaleść Twoich przodków.
Pozdrawiam
Marek
Wandagor

Post autor: Wandagor »

Witam ja rowniez poszukuje informacji o rodzinie Sosnowskich .Z tego co mi wiadomo moj pradziad Stanislaw Sosnowski w latach 1900 mieszkal w okolicach Nalibok ,pozdrawiam
Katarzyna_R

Z tego co się orientuję tak nazywl się ojciec mojego dziadka Antoniego Sosnowskiego.
Kasia_Marchlińska

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Kasia_Marchlińska »

Ja mam u siebie Jana Eliasza Sosnowskiego, z żoną Katarzyną Wyrozębską, posesorów części Lubochni, urodzili syna Jana Nepomucena ok 1788.

dzięki za wszelkie informacje o Sosnowskich z Rusinowa, okolica i czas się zgadzają.

Kaśka
Kasia Marchlińska
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”