Nazwisko: Brandt
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=9047&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
- Machowska_Wanda

- Kontakt:
W moim drzewie wystepuje to nazwisko ; Marianna Brandt ,ur.1815 ,corka Wojciecha i Justyny ,okolice Poznan/Golancz/Bydgoszcz. Byla zona Andrzeja Zmudzinskiego , ur.1804.
Informacja dla pani Wandy Machowskiej.Moi Brandt pochodzili z Solca Kujawskiego i Ruden okolice Bydgoszczy wiem tez ze jakas rodzina mieszkała w Bydgoszczy .Moj prapradziadek Car Brandt
Informacja dla pani Wandy Machowskiej.Moi Brandt pochodzili z Solca Kujawskiego i Ruden okolice Bydgoszczy wiem tez ze jakas rodzina mieszkała w Bydgoszczy .Moj prapradziadek Car Brandt
Moj pradziadek Car Brandt ozenil sie z Carolina Erdamnn mieli dzieci ale ile to nie wiem jedna z nich byla Ida Helena Brandt ktora ozenila sie z Heinrichem Wilhelmem Pomplun i to sa moi nastepni potomkowie b omich corka Erna Meta Pomplun byla matka mojego ojca.Pozdrawim
-
Ofierzyńska-Iza
witam. poszukuje informacji o rodzinie Ofierzyńskich w latach 40 mieszkali w okolicy Gdańska lub Malborka. Moj dziadek miał na imie Jan był marynarzem