Radłowice kolo Sambora
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Radłowice kolo Sambora
Witam
Zwracam sie z ogromną prośbą moja prababka urodziła sie w Radłowicach kolo Sambora.
Gdzie mogę szukać ksiag koscielnych tej miejscowosci? Poszukuję również info
o prababce urodzonej 1882 r w Radłowicach ? Aniela Kozakiewicz. córka Pawła i Anny zd Łabuda.
Bede wdzieczna za info.
Pozdr Agnieszka.
Zwracam sie z ogromną prośbą moja prababka urodziła sie w Radłowicach kolo Sambora.
o prababce urodzonej 1882 r w Radłowicach ? Aniela Kozakiewicz. córka Pawła i Anny zd Łabuda.
Bede wdzieczna za info.
Pozdr Agnieszka.
- Kaczmarek_Aneta

Radłowice kolo Sambora
Agnieszko
Radłowice to parafia Sambor - myślę, że powinnaś szukać w AGAD:
http://www.agad.archiwa.gov.pl/pomoce/Kprze437.xml
Pozdrawiam,
Aneta
Radłowice to parafia Sambor - myślę, że powinnaś szukać w AGAD:
http://www.agad.archiwa.gov.pl/pomoce/Kprze437.xml
Pozdrawiam,
Aneta
Radłowice kolo Sambora
Aneto
Bardzo dziekuję za info.
Pozdr Agnieszka.
Bardzo dziekuję za info.
Pozdr Agnieszka.
-
wojtek_janiszewski
witam,
przeglądałem księgi metrykalne parafii Sambor, szukając moich przodków Barańskich, urodzonych w Radłowicach. Księgi te znajdują się w Archiwum Archidiecezjalnym w Przemyślu, przy Placu Katedralnym nr 4. Zostałem bardzo życzliwie przyjęty, spędziłem tam kilka pełnych dni, miałem możliwość zrobienia kserokopii interesujących mnie zapisów. Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych poszukiwań
Wojtek
przeglądałem księgi metrykalne parafii Sambor, szukając moich przodków Barańskich, urodzonych w Radłowicach. Księgi te znajdują się w Archiwum Archidiecezjalnym w Przemyślu, przy Placu Katedralnym nr 4. Zostałem bardzo życzliwie przyjęty, spędziłem tam kilka pełnych dni, miałem możliwość zrobienia kserokopii interesujących mnie zapisów. Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych poszukiwań
Wojtek
- Świerniak_Kazimierz

Re: Radłowice kolo Sambora
Witam ! Na cmentarzu w Samborze [dane 1994-2002] jest grób Kazimierz Łabuda starszy oficjał sądowy ur. 26.02.1876 zm. 16.11.1925. Brak Kozakiewicz Pozdrawiam Kazimierz Świerniakalgaa pisze:Witam
Bede wdzieczna za info.
Pozdr Agnieszka.
Re: Radłowice kolo Sambora
Witam
Czy byłaby mozliwośc zrobienia fotografi?
Byłabym bardzo wdzieczna.
Pozdr Agnieszka.
Czy byłaby mozliwośc zrobienia fotografi?
Byłabym bardzo wdzieczna.
Pozdr Agnieszka.
Witam!wojtek_janiszewski pisze:witam,
Wojtek
A czy mogę spytać, jakie lata obejmują księgi metrykalne parafii Sambor znajdujące się w AA w Przemyślu?
Pozdrawiam.
Ania