Centrum Historii Rodziny - Mormoni we Wrocławiu
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
radicalman

Witam,
Anolowane zostały wyłącznie sesje w godzinach 8-10.
Za to jest teraz otwarte (przynajmniej w pewne dni) do 20 zamiast do 18.
Jednocześnie proszę wszyskich korzystających o sprawdzanie aktualnego grafika dzień przed planowaną wizytą.
Radosław Zań
CHR we Wrocławiu
Anolowane zostały wyłącznie sesje w godzinach 8-10.
Za to jest teraz otwarte (przynajmniej w pewne dni) do 20 zamiast do 18.
Jednocześnie proszę wszyskich korzystających o sprawdzanie aktualnego grafika dzień przed planowaną wizytą.
Radosław Zań
CHR we Wrocławiu
Ostatnio zmieniony pn 19 mar 2012, 16:07 przez radicalman, łącznie zmieniany 1 raz.
Może mi ktoś publicznie odpowie na pytanie o funkcjonowanie CHR we Wrocławiu.
Zadzwoniłem dziś rano, żeby zarezerwować czytnik na piatek (bardzo zależało mi na tym dniu). Odbierający telefon pan powiedział, że w tej chwili nie ma dostępu (do kalendarza), i żebym wysłał mu mail (którym sie zaraz zajmie). Uczyniłem to, ale też do popołudnia nie dostrzegłem mojej osoby umieszczonej w kalendarzu - ale miejsce nadal było wolne. Chciałem ponownie dzwonić, ale miałem inne sprawy.
Jakież było moje zdumienie i złość, gdy przed chwilą zobaczyłem, że ktoś już zajął "moje" miejsce, i innego wolnego na interesującą mnie porę już nie ma.
Taka rzecz zdarzyła mi się drugi raz; od tamtej pory nie używałem do rezerwowania maila. Ale skoro dziś mnie o to poproszono i obiecano zaraz zarezerwować...
Przepraszam, że ambarasuję tym całe forum, ale za późno, by dziś interweniować w CHR (zresztą co by to zmieniło), a do jutra złość mi minie.
Może ktoś związany z CHR we Wrocławiu zechce się zainteresować problemem (bo dla mnie to już problem)?
Marek
Zadzwoniłem dziś rano, żeby zarezerwować czytnik na piatek (bardzo zależało mi na tym dniu). Odbierający telefon pan powiedział, że w tej chwili nie ma dostępu (do kalendarza), i żebym wysłał mu mail (którym sie zaraz zajmie). Uczyniłem to, ale też do popołudnia nie dostrzegłem mojej osoby umieszczonej w kalendarzu - ale miejsce nadal było wolne. Chciałem ponownie dzwonić, ale miałem inne sprawy.
Jakież było moje zdumienie i złość, gdy przed chwilą zobaczyłem, że ktoś już zajął "moje" miejsce, i innego wolnego na interesującą mnie porę już nie ma.
Taka rzecz zdarzyła mi się drugi raz; od tamtej pory nie używałem do rezerwowania maila. Ale skoro dziś mnie o to poproszono i obiecano zaraz zarezerwować...
Przepraszam, że ambarasuję tym całe forum, ale za późno, by dziś interweniować w CHR (zresztą co by to zmieniło), a do jutra złość mi minie.
Może ktoś związany z CHR we Wrocławiu zechce się zainteresować problemem (bo dla mnie to już problem)?
Marek
-
radicalman

Panie Marku,
nie wiem jaki był powód, że mój kolega nie zapisał Pana od razu - być może nie miał uruchomionego komputera bądź wystąpił problem z internetem. Później pewnie czytał emaile według kolejności i zarezerwował czytnik dla kogoś innego. Przykro mi, że taka sytuacja zaistniała i przepraszam Pana za to.
Wczoraj otrzymaliśmy nowy czytnik, więc jeżeli ma Pan jutro możliwość to zapraszam do Centrum - miejsca napewno nie braknie!
Dodatkowo jeden z popsutych czytników właśnie naprawiłem i jutro po południu będzie dostępny w Centrum.
Pozdrawiam,
Radosław Zań
Dyrektor CHR Wrocław
nie wiem jaki był powód, że mój kolega nie zapisał Pana od razu - być może nie miał uruchomionego komputera bądź wystąpił problem z internetem. Później pewnie czytał emaile według kolejności i zarezerwował czytnik dla kogoś innego. Przykro mi, że taka sytuacja zaistniała i przepraszam Pana za to.
Wczoraj otrzymaliśmy nowy czytnik, więc jeżeli ma Pan jutro możliwość to zapraszam do Centrum - miejsca napewno nie braknie!
Dodatkowo jeden z popsutych czytników właśnie naprawiłem i jutro po południu będzie dostępny w Centrum.
Pozdrawiam,
Radosław Zań
Dyrektor CHR Wrocław
-
Maciejewski_Daniel321

Z tego co mi wiadomo, jest otwarte. Ja byłem w tamtym roku właśnie w tym okresie, ograniczeń nie było. Była tylko zagraniczna obsada CHR. To w niczym nie przeszkadza.
Szukam informacji na temat miejscowości:
Gródek Jagielloński, Rodatycze, Wołczuchy i okolic
Wąwolnica, Skrudki, Garbów
Zakliczyn k. Myślenic
Gródek Jagielloński, Rodatycze, Wołczuchy i okolic
Wąwolnica, Skrudki, Garbów
Zakliczyn k. Myślenic
-
radicalman

- Łopiński_Jacek

- Kontakt:
Witam 
Czy z kalendarzem CHR we Wrocławiu jest wszystko w porządku?
https://www.google.com/calendar/embed?s ... ssionid=OK
Jest jakiś pusty.
I to częste "NIECZYNNE".
Spodziewam się na dniach mikrofilmu i będę chciał zarezerwować czytnik, tylko jak to interpretować?
I jeszcze jedno pytanie.
Status zamówienia tegoż mikrofilmu - shipped.
Czy otrzymam jeszcze jakąś informację o nadejściu zamówienia do CHR we Wrocławiu, czy muszę sam się dowiadywać?
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Łopiński
Czy z kalendarzem CHR we Wrocławiu jest wszystko w porządku?
https://www.google.com/calendar/embed?s ... ssionid=OK
Jest jakiś pusty.
I to częste "NIECZYNNE".
Spodziewam się na dniach mikrofilmu i będę chciał zarezerwować czytnik, tylko jak to interpretować?
I jeszcze jedno pytanie.
Status zamówienia tegoż mikrofilmu - shipped.
Czy otrzymam jeszcze jakąś informację o nadejściu zamówienia do CHR we Wrocławiu, czy muszę sam się dowiadywać?
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Łopiński
Moja genealogia
www.jaceklopinski.pl
Zapraszam również na Forum Genealogiczne Łopińskich
www.lopinscy.pun.pl
www.jaceklopinski.pl
Zapraszam również na Forum Genealogiczne Łopińskich
www.lopinscy.pun.pl
-
radicalman

Jeżeli mikrofilm ma status "shiped" to znaczy, że został wysałny do Centrum. Dzisiaj będę w Centrum i wprowadzę do systemu nowoprzybyłe mikrofilmy i wtedy powinien automatycznie zostać wysłąny email z powiadomieniem a status mikrofilmu zmieni się na received.
A jeśli chodzi o kalendarz:
Nie ma w chwili obecnej sztywnego grafika iwolne terminy ustalamy w niedzielę na najbliższy tydzień.
Koledze, który prowadził Centrum do tej pory, urodziło się dziecko i chwilowo jest tam, gdzie być powinien - w domu
Wkrótce powinno się wszystko unormować.
Radosław Zań
CHR Wrocław
A jeśli chodzi o kalendarz:
Nie ma w chwili obecnej sztywnego grafika iwolne terminy ustalamy w niedzielę na najbliższy tydzień.
Koledze, który prowadził Centrum do tej pory, urodziło się dziecko i chwilowo jest tam, gdzie być powinien - w domu
Wkrótce powinno się wszystko unormować.
Radosław Zań
CHR Wrocław
- Ptolemeusz

Witam. Aby się umówić na oglądanie mikrofilmu, to trzeba w NIEDZIELĘ zadzwonić na nr CHR Wrocław? Pytam, bo ostatnio zastałem kartkę: "Z przyczyn od nas niezależnych CHR będzie nieczynne do odwołania". A tam jest "mój" mikrofilm, który przeglądnąłem tylko częściowo.
Pozdrawiam, Paweł
Pozdrawiam, Paweł
Ostatnio zmieniony sob 23 cze 2012, 15:41 przez Ptolemeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukam rodzin: Engelke, Vetter, Kansik, Waschkowiak (Waszkowiak), Kotyniewicz, Wojciechowscy, Maliszczak, Sperscy
- Łopiński_Jacek

- Kontakt:
@radicalman
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Czekam, w takim razie, na wieści.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Łopiński
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Czekam, w takim razie, na wieści.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Łopiński
Moja genealogia