Milczenie administracji nie oznacza, że nie podejmuje się działań. Czasami lepiej zająć się konkretnym działaniem niż propagandą
Mieliśmy do czynienia z atakiem hackerów.
Taka jest cena popularności witryny.
Sprawę wyjaśniamy z właścicielami serwera.
Waldemar Fronczak
To forum wydaje się działać, bo przybywają nowe posty, ale zdaje się, że administratorzy nie są za często obecni. Czekam od 20 sierpnia na aktywację mojego konta...
Oczywiscie, ze dziala i jest aktywne, ale nie lubi anonimow. Napisz slowko do Witka (Wicy) w dziale "do admina" i nie zapomnij sie podpisac.
Serdecznosci,
Bozenna
Witam
Od jakiegoś czasu nie mogę zalogować się na Forgenie. Zorientowałam się ,że tam nastąpiły jakieś zmiany, jednak Administrator nie odpowiada na mój email. Czy wyjechał na urlop ? Może ktoś zna przyczynę ?
A jak wygląda problem? Po wpisaniu danych do logowania, pokazuje się komunikat, że zalogowano pomyślnie, ale zaraz po tym odświeża się strona, a zalogowania brak?
Proszę skorzystać z innej przeglądarki internetowej. Ja też miałem podobne problemy, czyszczenie cookies również nic nie pomagało. Teraz działa u mnie znowu na IE, ale musiałem zrobić format dysku
Witaj Ireno.Taki problem masz nie tylko ty.Te problemy zaczeły się już dość dawno i nic nie pomaga .Administrator również nie odp.na emaile.Jestem zalogowana i automatycznie mnie wylogowuje i nie mam dostępu do swojego konta.Ustawianie czasu nie pomaga.