Archiwum Państwowe w Kielcach Oddział w Starachowicach
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Krzysztof_Fornalski

- Kontakt:
Archiwum Państwowe w Kielcach Oddział w Starachowicach
Witam serdecznie!
Czy ktoś planuje w najbliższym czasie wizytę w AP w Starachowicach? Jeśli tak, prosiłbym o list na: krzysztof.fornalski (małpka) gmail.com
pozdrawiam serdecznie
K.Fornalski
Czy ktoś planuje w najbliższym czasie wizytę w AP w Starachowicach? Jeśli tak, prosiłbym o list na: krzysztof.fornalski (małpka) gmail.com
pozdrawiam serdecznie
K.Fornalski
Krzysztof Wojciech Fornalski
z racji tego, iż nie często tu zaglądam, podaję szybki kontakt: krzysztof.fornalski (małpka@) gmail.com
z racji tego, iż nie często tu zaglądam, podaję szybki kontakt: krzysztof.fornalski (małpka@) gmail.com
- Krzysztof_Fornalski

- Kontakt:
A.P. w Starachowicach - czy ktoś się wybiera?
Witam!
Czy ktoś z Państwa wybiera się do Archiwum Państwowego w Starachowicach? Jeśli tak, prosiłbym o kontakt bezpośrednio przez adres: krzysztof.fornalski (@) gmail.com
pozdrawiam serdecznie
KF
Czy ktoś z Państwa wybiera się do Archiwum Państwowego w Starachowicach? Jeśli tak, prosiłbym o kontakt bezpośrednio przez adres: krzysztof.fornalski (@) gmail.com
pozdrawiam serdecznie
KF
- Krzysztof_Fornalski

- Kontakt:
A.P. w Starachowicach - czy ktoś się wybiera?
Witam,
Czy ktoś planuje wizytę w Archiwum Państwowym oddz. w Starachowicach? Jeśli tak, będę wdzięczny za kontakt poprzez krzysztof.fornalski (małpka) gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
Czy ktoś planuje wizytę w Archiwum Państwowym oddz. w Starachowicach? Jeśli tak, będę wdzięczny za kontakt poprzez krzysztof.fornalski (małpka) gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
- Kaczmarek_Aneta

Witam!
Osoby wybierające się do AP Starachowice bardzo proszę o kontakt na kamilsmieszek360@gmail.com
Chodzi mi o przewertowanie ksiąg z Ostrowca Św. przedział 1888-1895 pod kątem nazwiska GORDON (a. zgonów/urodzeń dzieci-rodzeństwa mojego prapradziadka).
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Kamil Śmieszek
Osoby wybierające się do AP Starachowice bardzo proszę o kontakt na kamilsmieszek360@gmail.com
Chodzi mi o przewertowanie ksiąg z Ostrowca Św. przedział 1888-1895 pod kątem nazwiska GORDON (a. zgonów/urodzeń dzieci-rodzeństwa mojego prapradziadka).
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Kamil Śmieszek
- Kaczmarek_Aneta

Archiwum Państwowe w Starachowicach
A może w najbliższym czasie planuje ktoś wizytę w tym archiwum ??
Mam ogromną prośbę - szczegóły prześlę mailem.
Pozdrawiam
Aneta
geneaneta@gmail.com
Mam ogromną prośbę - szczegóły prześlę mailem.
Pozdrawiam
Aneta
geneaneta@gmail.com
-
Marynicz_Marcin

Czy przypadkiem zasób tegoż Archiwum nie został przeniesiony do AP Kielce?
Tutaj przykład: http://baza.archiwa.gov.pl/sezam/pradzi ... =ostrowiec
Tutaj przykład: http://baza.archiwa.gov.pl/sezam/pradzi ... =ostrowiec
Pozdrawiam,
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
- Kaczmarek_Aneta

Tak jest Marcinie - dziękuję !
Gdzieś umknęła mi ta informacja - na stronie kieleckiego AP wymienia się tylko jeden już oddział (w Sandomierzu).
Sprawdziłam zespół, który mnie interesuje - również został przeniesiony do Kielc. Wygląda na to, że oddziału w Starachowicach już nie ma.
Pozdrawiam
Aneta
Gdzieś umknęła mi ta informacja - na stronie kieleckiego AP wymienia się tylko jeden już oddział (w Sandomierzu).
Sprawdziłam zespół, który mnie interesuje - również został przeniesiony do Kielc. Wygląda na to, że oddziału w Starachowicach już nie ma.
Pozdrawiam
Aneta
-
Piotr_Juszczyk

Nie ma, były pewne protesty przeciwko przeniesieniu ale wszystko jest już w Kielcach.