Geneteka - chętni do współpracy
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Do Marty Nalazek.
Witam. W zasobach zgłoszonych do opracowania jest parafia Brzeżnio. Wiem, że ktoś upominał się o jej indeksację.
Jeśli ta parafia jest wolna mogę podjąć się jej indeksacji. Nigdy tego nie robiłem, myślę jednak że dam sobie radę. Chcę się tego podjąć na próbę. Czekam na kontakt.
Z poważaniem - Bogdan Sz.
Witam. W zasobach zgłoszonych do opracowania jest parafia Brzeżnio. Wiem, że ktoś upominał się o jej indeksację.
Jeśli ta parafia jest wolna mogę podjąć się jej indeksacji. Nigdy tego nie robiłem, myślę jednak że dam sobie radę. Chcę się tego podjąć na próbę. Czekam na kontakt.
Z poważaniem - Bogdan Sz.
-
Wojewodka_Monika

-
Nowocin_Beata

-
Nowocin_Beata

- Herbal_ela

-
Mikolaj_Wilk

Witam,
Posiadam zdjęcia aktów zgonu parafii Cerekiew za lata 1946-1949. Czy ktoś z Was chciałby wykonać do nich indeksy?
Pozdrawiam,
Mikołaj
Posiadam zdjęcia aktów zgonu parafii Cerekiew za lata 1946-1949. Czy ktoś z Was chciałby wykonać do nich indeksy?
Pozdrawiam,
Mikołaj
Ostatnio zmieniony sob 01 wrz 2012, 00:52 przez Mikolaj_Wilk, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj,Lintner pisze:Zgłaszam chęć pomocy przy indeksacji w języku polskim, tak na początek.
Pozdrawiam serdecznie,
Lintner
Wybierz cos z listy
http://geneteka.genealodzy.pl/plany.php
(tej najnizej, bez podanych autorow)
A potem prosze o maila na geneteka- @ -genealodzy.pl
Pozdrawiam,
Marta
-
Misiurek_Dariusz

- Kontakt:
- Bożena_Kaźmierczak

- Kornelia_Major

- Kontakt:
- agnieszka5995

Indeksacja ksiag opublikowanych na familysearch. org
Dobry wieczor,
Nie wiem czy powinnam otwierac nowy temat: chcialam sie spytac czy ktos juz indeksuje Lipsko z ksiag na familysearch org.? jesli nie, to ja bym zaczela indeksacje malzenstw od1826 roku. Kto zajmuje sie koordynacja indeksacji nowo opublikowanych ksiag mormonskich? Czekam na odpowiedz i pozdrawiam Agnieszka
Nie wiem czy powinnam otwierac nowy temat: chcialam sie spytac czy ktos juz indeksuje Lipsko z ksiag na familysearch org.? jesli nie, to ja bym zaczela indeksacje malzenstw od1826 roku. Kto zajmuje sie koordynacja indeksacji nowo opublikowanych ksiag mormonskich? Czekam na odpowiedz i pozdrawiam Agnieszka
Indeksacja ksiag opublikowanych na familysearch. org
Witaj Agnieszko,
koordynacja jak zwykle zajmuje sie Geneteka i to na jej mail trzeba wysylac zgloszenia. Od razu udostepnie je w Planach aby nikt nie zdublowal Twojej pracy
Pozdrawiam,
Marta
koordynacja jak zwykle zajmuje sie Geneteka i to na jej mail trzeba wysylac zgloszenia. Od razu udostepnie je w Planach aby nikt nie zdublowal Twojej pracy
Pozdrawiam,
Marta