w A,P Kielce - Witów jeszcze będzie.e_karczmarczyk pisze:A ja jeszcze zapytam o Witów z dekanatu kazimierskiego, tam też mojego owczarza na jakiś czas wywiało. Będzie?
pozdrawiam, Kornelia
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Witaj.Ludwik_Olczyk pisze:Droga Kornelio. Mam prośbę. Czy mogłabyś mi udostępnić akt nr 21 (śluby) z parafii Piotrkowice z roku 1899? Usiłuję pukładać wszystkich Eysymontów świata, a tego be z informacji z aktu nie potrafię. Pozdrawiam serdecznie.

Pani Kornelio,Kornelia_Major pisze: W piątek sfotografowałam Ci Skrzynno. Zdjęcia są przygotowywane do indeksacji.
Pozdrawiam, Kornelia

Wielkie dzięki. Gdzie to znajdę?Kornelia_Major pisze:Witaj.Ludwik_Olczyk pisze:Droga Kornelio. Mam prośbę. Czy mogłabyś mi udostępnić akt nr 21 (śluby) z parafii Piotrkowice z roku 1899? Usiłuję pukładać wszystkich Eysymontów świata, a tego be z informacji z aktu nie potrafię. Pozdrawiam serdecznie.
Jak sfotografuję Piotrkowice to Ci przyślę ten akt.
W piątek sfotografowałam Ci Skrzynno. Zdjęcia są przygotowywane do indeksacji.
Pozdrawiam, Kornelia

Witam.Żarecka_Augustyn_Krystyna pisze:Witaj Kornelio! Z ogromnym zaciekawieniem czekam na Przemyków.Może nareszcie znajdę coś o mojej prababce Wiktorii Żareckiej.Utknęłam na całego już chyba rok temu.
Gdzie i kiedy szukać ?
Pozdrawiam - Krystyna Ż-A

Witaj Jurku.jerkre pisze:Witaj Kornelio!
Kiedy można spodziewać się mikrofilmów parafii Szczaworyż.
pozdrawiam-Jurek
Proszę przesłać je na mój adres, wykonam indeksacje.Witaj Jurku.
Część ksiąg metrykalnych z parafii Szczaworyż z zasobów A.D. Kielce (lata 1810 - 1862) jest już sfotografowana i czeka na zgłoszenie się osoby która to zindeksuje.
Pozdrawiam, Kornelia