Krzcięcice (pow. jędrzejowski)

Pomoc w poszukiwaniu zasobów i informacji o parafiach i miejscowościach

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
martyna_j

Sympatyk
Nowicjusz

Krzcięcice (pow. jędrzejowski)

Post autor: martyna_j »

"parafia Krzcięcice (pow. jędrzejowski)"

Witam
od pewnego czasu pomału tworzę drzewo genealogiczne mojej rodziny (na razie korzystam głównie z informacji przekazywanych przez babcie i sąsiadkę). Korzystałam z geneszukacza i niestety nie ma tam uwzględnionej parafii Krzcięcice, ale nazwiska, które mnie interesują pojawiają się kiedy z listy wybiorę Jędrzejów. Chciałabym wiedzieć czy to przypadek czy faktycznie mogę korzystać z tych danych czy może dane z parafii Krzcięcice nie zostały jeszcze opublikowane? :)
Awatar użytkownika
Brozek_Oskar

Członek PTG
Mistrz

parafia Krzcięcice (pow. jędrzejowski)

Post autor: Brozek_Oskar »

Ne zostały jeszcze ani opublikowane, ani zindeksowane, jednak czekają na to aż ktoś się w końcu nimi zajmie, bo są już gotowe do indeksacji, wystarczy tylko wyrazić chęć. :)
Szukam Domaszewicz, Łosowski, Leszczyłowski, Łomanowski, Betlewicz, Pawłowski i Nowicki z terenów dawnego województwa Nowogródzkiego, konkretniej okolic Lachowicz, Zubielewicz, Baranowicz, Nieświeża, Klecka, Krzywoszyna, Niedźwiedzicy, Słucka
Awatar użytkownika
martyna_j

Sympatyk
Nowicjusz

parafia Krzcięcice (pow. jędrzejowski)

Post autor: martyna_j »

ja bym się mogła zająć ale nie wiem co gdzie jak :D
Awatar użytkownika
Brozek_Oskar

Członek PTG
Mistrz

Post autor: Brozek_Oskar »

Musi Pani ogłosić się w tym wątku http://genealodzy.pl/modules.php?op=mod ... 558#131558 że chce Pani zindeksować Krzcięcice.

Poza tym proszę napisać na ten adres oaema22@wp.pl jakie nazwiska Panią interesują, może będę mógł pomóc, bo to też jedna z "moich" parafii.

Pozdrawiam, Oskar Brożek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję parafii, miejscowości”