Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Witaj Wojtku,
trochę mało danych ja mogę ewentualnie pomóc jak już wyszukasz konkretną pozycję i nie będziesz mógł przeglądać drzewa. Teraz albo jest kilka trafien przy każdym nazwisku albo w ogóle nie figuruje.
Pozdrawiam,
Anetta.
trochę mało danych ja mogę ewentualnie pomóc jak już wyszukasz konkretną pozycję i nie będziesz mógł przeglądać drzewa. Teraz albo jest kilka trafien przy każdym nazwisku albo w ogóle nie figuruje.
Pozdrawiam,
Anetta.
-
wojtek3322

A czy może Pani wyszukać ludzi którzy dodali swoje drzewa z miejscowości Kryg? i czy mogłaby mi Pani udostępnić te drzewa wtedy?
-
wojtek3322

Proszę też o udostępnienie drzewa Ks. Adam Chmiel który jest jak sie wpiszę Kryg 16 od góry
-
wojtek3322

Proszę o udost. drzew:
ks.Adam Chmiel http://www.myheritage.pl/research?formI ... th+ep.kryg
KS. Edward Chrzanowski http://www.myheritage.pl/research?formI ... word+kw.ks
ks.Adam Chmiel http://www.myheritage.pl/research?formI ... th+ep.kryg
KS. Edward Chrzanowski http://www.myheritage.pl/research?formI ... word+kw.ks
Cześć Wojtku
a więc tak ja nie udostępniam drzewek ale mogę zrobić Ci zrzuty z ekranu z tymi konktretnymi osobami (Adam Chmiel - jest dostęp do drzewka i do zdjęć, Edward Chrzanowski - drzewko jest stroną rodzinną czyt. zamkniętą ale mogę Ci zrobić zrzut z ekranu z pierwszej zakładki do której mogę wejść), podaj mi na priva swojego maila. Muszę jeszcze sprawdzić czy jest szansa wyszukiwania drzewek po miejscowości i dam Ci znać.
Pozdrawiam,
Anetta.
a więc tak ja nie udostępniam drzewek ale mogę zrobić Ci zrzuty z ekranu z tymi konktretnymi osobami (Adam Chmiel - jest dostęp do drzewka i do zdjęć, Edward Chrzanowski - drzewko jest stroną rodzinną czyt. zamkniętą ale mogę Ci zrobić zrzut z ekranu z pierwszej zakładki do której mogę wejść), podaj mi na priva swojego maila. Muszę jeszcze sprawdzić czy jest szansa wyszukiwania drzewek po miejscowości i dam Ci znać.
Pozdrawiam,
Anetta.
-
wojtek3322

wysłałem maila - dziękuję i czekam na odp.
OK Wojtku mogę wpisać miejscowość Kryg (rozumiem że chodzi o tą w Małopolsce, wczesniej Galicja), są dwie strony z nazwiskami w zakresie drzewek (32 pozycje), a 186 pozycji jeśli chodzi o imigrację i podróże. Jeśli chodzi o twoją pozycję 16 to akurat to drzewo (moszkowicz in Witryna rodzinna (Bliscy), zarządzana przez alicja moszkowicz) jest witryną rodzinną i zamkniętą dla postronnych, mogę zrobić zrzut z pierwszej strony. To tyle daj znać czy chcesz coś z tego co napisałam.
Pozdrawiam,
Anetta.
Pozdrawiam,
Anetta.
-
wojtek3322

chciałbym z krygu tego z małopolski jak najwięcej osób w miarę możliwości. i jeżeli da się któreś drzewko otworzyć - więc to co sie o którejś z osób z Krygu da poszerzyć to proszę o wysłanie na maila - dziękuję serdecznie.
-
wojtek3322

i o adamie chmiek i edwardzie chrzanowskim prosze tez
-
wojtek3322

przepraszam - Chmiel
natka pisze:Jak wygladają rezultaty kontaktu?rozmaryn pisze:
Miłe zaskoczeniedziękuję za informację!
Pozdrawiam serdecznie,
Natalia
Antoni ur.28 Kwi 1837 zm.19 Cze 1897 Górzno.
Ojciec Antoniego to:
Wawrzyniec ur.2 Sie 1783 i Małgorzata Lisiak ur.11 Cze 1791
Wawrzyniec miał jeszcze syna Szymona(1817)
-
wojtek3322

-
wojtek3322

-
wojtek3322