Złoczew
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Złoczew
T: "parafia ZŁOCZEW"
Witam,
mam pytanie: czy w GenBazie jest w planach umieszczenie wcześniejszych lat z parafii Złoczew ? (obecnie umieszczone lata to 1873 - 1902).
Pozdrawiam
Grzegorz
Witam,
mam pytanie: czy w GenBazie jest w planach umieszczenie wcześniejszych lat z parafii Złoczew ? (obecnie umieszczone lata to 1873 - 1902).
Pozdrawiam
Grzegorz
parafia ZŁOCZEW
Niestety w najbliższym czasie nie ma Złoczewa w planach materiał jest na mikrofilmach
pozdrawiam serdecznie
Eliza
poszukuję aktu urodzenia Wincenty Rychliński ok.roku 1792 syn Mateusza
Eliza
parafia ZŁOCZEW
na mikrofilmach ... znaczy, że można go przeglądać w AP Łódź?
parafia ZŁOCZEW
Grzegorz
Można przeglądać w AP Łódź lub zamówić do archiwum najbliższego od Twojego miejsca zamieszkania i tam przeglądać
Można przeglądać w AP Łódź lub zamówić do archiwum najbliższego od Twojego miejsca zamieszkania i tam przeglądać
pozdrawiam serdecznie
Eliza
Eliza
parafia ZŁOCZEW
Najbliższe mi archiwum jest w Częstochowie ... w jaki sposób mogę zamówić mikrofilmy ze Złoczewa?
i bardzo dziękuję za informacje, które mi Pani podsyła
Grzegorz
i bardzo dziękuję za informacje, które mi Pani podsyła
Grzegorz
parafia ZŁOCZEW
Grzegorz
Musisz zgłosić się do AP Częstochowa i poprosić żeby zamówili z Łodzi mikrofilmy dla Ciebie najlepiej zadzwoń aby dowiedzieć się konkretnie może wystarczy drogą mailową?
Musisz zgłosić się do AP Częstochowa i poprosić żeby zamówili z Łodzi mikrofilmy dla Ciebie najlepiej zadzwoń aby dowiedzieć się konkretnie może wystarczy drogą mailową?
pozdrawiam serdecznie
Eliza
Eliza
parafia ZŁOCZEW
Dziękuję Pani Elizo za pomoc! W AP Cz-wa byłem nie raz, więc myślę, że nie będzie problemu z zamówieniem ... nie wiedziałem tylko, ze istnieje możliwość zamówienia mikrofilmów z innego AP.
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Grzegorz