Spotkanie (komentarz)
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Komentarze

Spotkanie (komentarz)
Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=223&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
Spotkanie (komentarz)
Pani Kornelio!
Od dluzszego czsu zajmuję się genealogia mojej rodziny, tak po mieczu jak i po kądzieli.Mam wielkie trudności aby w dokumentach, ktore dostepne są w internecie znaleźdź jakiś rodzinny wątek.Należaloby zacząć od parafii a to się wiąże z wyjazdami.Ponieważ pracuję tego czasu jest mało.Cieszę się, że Kielcach znalazłam kontakt do Państwa i że Państwo jesteście.Szkoda ,że miejsce spotkań jest tak odległe.Mam nadzieję,że będę mogła przyjść kiedys na spotkanie.
Pozdrawiam
Marynika Maruszak
Od dluzszego czsu zajmuję się genealogia mojej rodziny, tak po mieczu jak i po kądzieli.Mam wielkie trudności aby w dokumentach, ktore dostepne są w internecie znaleźdź jakiś rodzinny wątek.Należaloby zacząć od parafii a to się wiąże z wyjazdami.Ponieważ pracuję tego czasu jest mało.Cieszę się, że Kielcach znalazłam kontakt do Państwa i że Państwo jesteście.Szkoda ,że miejsce spotkań jest tak odległe.Mam nadzieję,że będę mogła przyjść kiedys na spotkanie.
Pozdrawiam
Marynika Maruszak
- Kornelia_Major

- Kontakt:
Re: Spotkanie (komentarz)
Proszę o kontakt na naszą skrzynkę pocztowa :nasturcja pisze:Mam nadzieję,że będę mogła przyjść kiedys na spotkanie.
Pozdrawiam
Marynika Maruszak
swietogen.kielce@op.pl
pozdrawiam : Kornelia Major
- Kornelia_Major

- Kontakt:
Spotkanie (komentarz)
Odpowiadam na zapytania meilowe:
Oczywiście zapraszamy na nasze spotkanie również sympatyków "Swiętogenu"
Kornelia Major
Oczywiście zapraszamy na nasze spotkanie również sympatyków "Swiętogenu"
Kornelia Major