w związku z koniecznością zakupu dużego dysku ok 8 TB celem archiwizacji zdjęć wykonywanych przez nas w różnorakich projektach digitalizacyjnych PTG rozpoczynamy składkę na zakup takowego. Koszt ok 1500 zł
Jak zawsze zachęcamy do wpłat licząc na dużą frekwencję
A nie mozna stworzyć czegos aby płacić kartą? Pay Pal załatwia u nas tylko składki a wczoraj donację na Marsz Niepodległosci płaciłem kartą więc mozna. Oczywiście wpłace 60 nawet jesli sie nic nie zmieni.
Da sie i przelewem, pewnie że dla wpacającego latwiej przez jakiś gotowy formularz ale w sumnie wystarczy "kopiuj-wklej" numer rachunku, Nazwa Odbiorcy + suma i gotowe.
Bardzo prosze żeby tych wpat byo dużo, żeby nie mysleć: moje 5PLN nic nie da - Da i to bardzo wiele! Osobiście nie indeksuje ale korzystam z dorobku PTG więc również wspomagam i uważam to za zupenie oczywiste!
Pozdrawiam.
używane skróty:
Dz. D. - Dzień Dobry
Dz. - Dziękuję
Owidi-bo nie podpisujesz.
Nie znasz róznicy miedzy przelewem i zapłatą kartą kredytową.
W pozostałej części zgadzam sie całkowicie. Skorzystałeś to wspomóż odpłacając, nie skorzystałeś wspomóż żebyś w przyszłości mógł skorzystać.
hykiel pisze:A nie mozna stworzyć czegos aby płacić kartą? Pay Pal załatwia u nas tylko składki a wczoraj donację na Marsz Niepodległosci płaciłem kartą więc mozna. Oczywiście wpłace 60 nawet jesli sie nic nie zmieni.
W jaki sposób wpłacić na konkretny cel (tzn. na przykład właśnie na ten dysk a nie na obiektyw, która to składka jeszcze chyba trwa)? Czy wystarczy wpis w uwagach, jeśli płaciłabym PayPalem?
Jadwigi Gadomskiej
Łukasza Pezdan
Piotra Matysiaka
Sylwii Kudynowskiej
Marii Kosickiej
Piotra Grajnerta
Katarzyny Kufel
Aleksandry Heskiej
Romana Sakowicza
i Jurka Hykiela
zebraliśmy już kwotę 700 zł co stanowi prawie 50% kosztów zakupu dysku.
Dziękujemy i prosimy o jeszcze
Pozdrawiam,
J. Okulus
"Nie podam ręki nikomu kto nie wie jak jego prababka z domu" - M. Wańkowicz
Wiesław Póżmirowski
Irena Augustyniak
Anna Przybył
Adrian Bieniecki
Maria Kowalczyk
Wiesława Van der Baan
Marek Zajac
Maja Wojdalski
Serg Swiderski
w kwocie 605 zł umożliwiają nam zakup dysku a tym samym kończą naszą składkę na ten zakup. Serdecznie dziękuję wszystkim którzy w tak krótkim czasie wsparli ten cel. Pozdrawiam,
J. Okulus
"Nie podam ręki nikomu kto nie wie jak jego prababka z domu" - M. Wańkowicz