To wynik ostatnich poprawek w bazie danych. Niektóre rekordy były zduplikowane stąd ilości u niektórych osób się pomniejszyły.
Weryfikacja bazy danych się jeszcze nie zakończyła.
Nic z geneteki nie znika
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

W takim razie poprosze o zestawienie czego brak. Prosze uwzglednic nazwe parafii, roczniki, rodzaj zdazenia, i oczywiscie date przeslania pliku.Marynicz_Marcin pisze:Hahaha!
Z ciekawości ściągnąłem wszystkie przesłane do was indeksy i co ?
Wyliczyłem 9525 rekordów. Trochę więcej niż 6515, czyż nie?
3100 rekordów piechotą nie chodzi, a czasu też nie mało na to straciłem ..

Zostaly wyslane do odpowiedniej osoby, ktora zajmuje sie tym wojewodztwem, ale widocznie gdzies zaginely w akcji. Przesle raz jeszcze.Marynicz_Marcin pisze:
Zauważyłem, że brakuje Dobrzejewic (832 rekordy)
Jakims cudem zostal u mnie. Poszedl dalej.Marynicz_Marcin pisze:
Lisków (931 rekordy)
Ciekawe pod kim?Marynicz_Marcin pisze:
Chełmno 1835-1865 jest w genetece pod kimś innym![]()
Alez oczywiscie. I nawet zostales o tym poinformowany!Marynicz_Marcin pisze:
Małżeństwa z parafii Łuków też są pod kimś innym

Nie mniej jednak wydaje mi się chamskim zagraniem jest takie coś.marta1044 pisze:Alez oczywiscie. I nawet zostales o tym poinformowany!Marynicz_Marcin pisze:
Małżeństwa z parafii Łuków też są pod kimś innym
W koncu to logiczne, ze gdy ktos przesle indeks zrobiony z metryk z dodatkowymi informacjami w Uwagach, to ten pierwszy zrobiony na podstawie spisu rocznego zostanie podmieniony.
To także coś z mojej stronymarta1044 pisze: A teraz cos z mojej strony
Kiedy otrzymam nastepujace indeksy?
Kuchary Kościelne WP 1822-1865 urodzenia Marcin Marynicz
Lisiec Wielki WP 1851-1865 ur.śl.zg. Marcin Marynicz
To ma być wyścig na czas, czy jednak wolontariat? Bo wydawało mi się, że raczej to drugie, ale chyba był jakiś haczyk przy zaczęciu indeksacjimarta1044 pisze: Nie wspomne juz o tych spisach, ktore juz zostaly zrobione badz sa w trakcie indeksacji, przez kogos innego.
A to wszystko dostales dnia 29.06.2011 roku
Pozdrawiam,
Marta

Marynicz_Marcin pisze:Już uzbierało się 2407 .
W ogloszeniu z 15 VII 2012marta1044 pisze: Wilamów ŁD --- śluby 1800-1843 indeksował Marcin Marynicz

Dlatego stwierdziłem, że skoro już tamto mi zostało zabrane, to z tym nawet nie próbuje, bo i po co? Skoro później okaże się, że jednak ktoś inny zindeksował (zapewne bez żadnego słowa).sebastian_gasiorek pisze:Marcinie,
Każdy indeksuje to na co ma ochotę. Nie może być tak, że jedna osoba weźmie 10 parafii a reszta będzie czekać kilka lat na indeksy bo ktoś inny obiecał a nie dotrzymuje słowa.
W tym czasie ktoś inny zainteresowany daną parafią mógłby to zindeksować. Tak właśnie zapewne stało się w Twoim przypadku.
Jeśli nie wyrabiasz z czymś to daj szansę innym
To niestety była pomyłka z mojej winy.grabowscy.net.pl pisze:Marynicz_Marcin pisze:Już uzbierało się 2407 .
Z pewnoscia brakuje tez:W ogloszeniu z 15 VII 2012marta1044 pisze: Wilamów ŁD --- śluby 1800-1843 indeksował Marcin Marynicz
ogloszenie
Pozdrawiam
FJG