Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Re: pomoc w myheritage
Witam!
Mam prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Piotrem Ciborowskim, który administruje witrynę, rodzinną.
W jego drzewie jest Jadwiga Mianowska z domu Kwos ,jej mąż miał na imię Mieczysław Zygmunt..
To siostra mojego dziadka Edmunda Kwos,
Mój E-mail to: Kotkasia@op.pl
Pozdrawiam Katarzyna Kwos Leska
Mam prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Piotrem Ciborowskim, który administruje witrynę, rodzinną.
W jego drzewie jest Jadwiga Mianowska z domu Kwos ,jej mąż miał na imię Mieczysław Zygmunt..
Witam Aniu,
wiadomości o kontakt do obu osób zostały wysłane. Mam nadzieje że uda sie nawiązać kontakt.
Pozdrawiam,
Anetta.
wiadomości o kontakt do obu osób zostały wysłane. Mam nadzieje że uda sie nawiązać kontakt.
Pozdrawiam,
Anetta.
Gransztof_Anna pisze:Witam,
proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Sławomirem Spernackim, administratorem witryny rodzinnej Spernacki oraz Moniką Rosik, która w swoim drzewie ma Janinę Woroniecką z domu Spernacką - rodzoną siostrę mojego dziadka.
Mój e-mail: aniagran@poczta.onet.eu
Dziękuję i pozdrawiam,
Anna Gransztof (Spernacka)
Witam Kasiu,
wiadomość o kontakt do Piotra została wyslana. Mam nadzieję że odezwie się wkrótce.
Pozdrawiam,
Anetta.
wiadomość o kontakt do Piotra została wyslana. Mam nadzieję że odezwie się wkrótce.
Pozdrawiam,
Anetta.
Kwos pisze:Witam!
Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Witam!
Mam prośbe o pomoc w skontaktowaniu się Joanną Lewicką na stronie Heritage ma pp_161511687, i w swoim drzewie Mieczysława Mianowskiego,ja też mam w/w.Na drugie miał Zygmunt a jego żoną była Jadwiga z domu Kwos..Jeśli te dane się zgadzają proszę p.Joannę o kontakt
Z poważaniem
Katarzyna Kwos Leska
Kotkasia@op.pl
Mam prośbe o pomoc w skontaktowaniu się Joanną Lewicką na stronie Heritage ma pp_161511687, i w swoim drzewie Mieczysława Mianowskiego,ja też mam w/w.Na drugie miał Zygmunt a jego żoną była Jadwiga z domu Kwos..Jeśli te dane się zgadzają proszę p.Joannę o kontakt
Z poważaniem
Katarzyna Kwos Leska
Kotkasia@op.pl
Ostatnio zmieniony śr 03 paź 2012, 09:57 przez Kwos, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
po wpisaniu w wyszukiwarkę nazwiska Zawaryński wyskakują trzy strony rodzinne prowadzone przez Piotra Zawaryńskiego, Krzysztofa Zawaryńskiego i Andrzeja Zawaryńskiego. Byłbym wdzięczny za pomoc w skontaktowaniu się z tymi osobami bo nazwisko, które nas łączy jest w Polsce bardzo rzadkie i jstnieje duże prawdopodobieństwo pokrewieństwa.
Mój mail: struslav@vp.pl
Pozdrawiam,
Kamil
po wpisaniu w wyszukiwarkę nazwiska Zawaryński wyskakują trzy strony rodzinne prowadzone przez Piotra Zawaryńskiego, Krzysztofa Zawaryńskiego i Andrzeja Zawaryńskiego. Byłbym wdzięczny za pomoc w skontaktowaniu się z tymi osobami bo nazwisko, które nas łączy jest w Polsce bardzo rzadkie i jstnieje duże prawdopodobieństwo pokrewieństwa.
Pozdrawiam,
Kamil
Kamil i Kasia - chenie pomoge - prosze jedynie Kasię o podanie jakiegoś maila kontaktowego (lub innej formy kontaktu) dla wiadomości zwrotnych, pozdrawiam
Asia
Asia
Pozdrawiam - Joanna
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Kamilu - w róznych drzewach występują również: Zygmunt, Jan, Stanisław i inni/e o nazwisku Zawaryński. Czy mam wysłać wiadomość tylko do tych 3 wymienionych przez Ciebie osób?struslav pisze:Witam,
Pozdrawiam,
Kamil
Kasiu, ten sam MieczysławKwos pisze:Witam!
Z poważaniem
Katarzyna Kwos Leska
występuje też np. w innym drzewie - Piotra C.Mieczysław Zygmunt Mianowski
Urodziny: Około 1884 - Piotrków
Śmierć: 6 cze 1933 - Warszawa
Rodzice: Bronisław Mianowski, Marcella Izabella Mianowska
Rodzeństwo: Janina Maria Maciejewska, Bronisław Wacław Mianowski, Jadwiga Mianowska, Jerzy Józef Mianowski, Ludwik Mianowski, Zofia Maria Mianowska, Irena Eugenia Rybarska
Żona: Jadwiga Mianowska
Córka: Krystyna Mianowska
Nie wiem, przyznaję, jak program wyświetla wyniki bez wykupionego pakietu PREMIUM.
Podaj kontakt do Ciebie, który będę mogła przekazać dalej.
Kamil - Twoje zapytanie już poszło.
Kasiu, przejrzałam wątek - znalazłam Twój mail, Twoje zapytanie też poszło, pozdrawiam
Asia
Asia
Pozdrawiam - Joanna
-
Krawiec_Malgorzata

Witam!
Mam prośbe o pomoc w skontaktowaniu się Maciejem Winiarkiem na stronie Heritage.Ma w swoim drzewie Stanisława Winiarka urodzonego w Celinowie oraz jego rodziców Antoniego i Agnieszkę. Są to również moi przodkowie.Proszę p.Marcina o kontakt
Z poważaniem
Malgorzata Krawiec
mój mail: gg_k@op.pl
Dziękuję
Mam prośbe o pomoc w skontaktowaniu się Maciejem Winiarkiem na stronie Heritage.Ma w swoim drzewie Stanisława Winiarka urodzonego w Celinowie oraz jego rodziców Antoniego i Agnieszkę. Są to również moi przodkowie.Proszę p.Marcina o kontakt
Z poważaniem
Malgorzata Krawiec
mój mail: gg_k@op.pl
Dziękuję
Dziękuję Asiu!
Małgosiu - poszło.
Kasiu - dostałam odpowiedź od rzeczonej Joanny Lewickiej (mimo podania Twojego maila), Ty też?
Kasiu - dostałam odpowiedź od rzeczonej Joanny Lewickiej (mimo podania Twojego maila), Ty też?
Pozdrawiam - Joanna
-
Krawiec_Malgorzata

Dziekuje Asiu mam nadzieje ze sie odezwa.
- Kajkowski_bogdan

Witam Anetto 
Właśnie Stanisław napisał do mnie maila. Serdzecznie dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Bogdan
Właśnie Stanisław napisał do mnie maila. Serdzecznie dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Bogdan
Anetta_72 pisze:Cześć,
Bogdanie możesz podać tu lub na priva swojego maila aby przekazać go do Stanisława?
Anetta.
Kajkowski_bogdan pisze:Witam,
Czy mógłbym poprosić o kontakt ze Stanisławem Błażejewskim
http://www.myheritage.pl/member-4417857 ... %BCejewski
To na 100% mój kuzyn (drugi), ale nie mam z nim kontaktu.
Z góry dziękuję.
Bogdan Kajkowski