Mostowscy, Antoniak, Białek, Malatński z Trębaczewa

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
vicek1978

Sympatyk
Adept

Re: Mostowscy, Antoniak, Białek, Malatński z Trębaczewa

Post autor: vicek1978 »

vicek1978 pisze:Poszukuje informacji o moim pradziadku Wawrzyniec Białek ur1890 prawdopodobnie Kolonia Lisowska zm1984 w Trębaczewie gmina Dzialoszyn. Syn Macieja i Katarzyny, dat nie posiadam. Szukam jego krewnych braci siostry daty Rodziców i czy pochodzil napewno z koloni.
Awatar użytkownika
vicek1978

Sympatyk
Adept

Poszukuje rodzicow mojego pradziadka Jan Mostowski ur w Trebaczew pow Pajeczno parafia Dzialoszyn w roku 1857-zm 10 04 1943. Nie wiem czy mial rodzenstwo.Jego zona Malgorzata Mostowska z domu Wojtal , corka Rocha i Agnieszki z domu Woźniak , ich dat tez nie znam i czy mieli rodzenstwo. Tomek Dziekuje
Awatar użytkownika
Kornelia_Major

Członek PTG
Mistrz
Kontakt:

Post autor: Kornelia_Major »

vicek1978 pisze:Poszukuje rodzicow mojego pradziadka Jan Mostowski ur w Trebaczew pow Pajeczno parafia Dzialoszyn w roku 1857-zm 10 04 1943. Nie wiem czy mial rodzenstwo.Jego zona Malgorzata Mostowska z domu Wojtal , corka Rocha i Agnieszki z domu Woźniak , ich dat tez nie znam i czy mieli rodzenstwo. Tomek Dziekuje
Witam.
Zaczęłam indeksację Działoszyna. Mam w rodzinie Malatyńskich,
więc tez ich szukam w Trębaczowie i Działoszynie- chyba mieszkali też w Szczytach.
W roku 1808 już pojawiają się Malatyńscy w Trębaczowie. Wykaż trochę cierpliwości- poczekaj na indeksy w genetece.

pozdrawiam, Kornelia Major
Awatar użytkownika
vicek1978

Sympatyk
Adept

Dziękuję bardzo pozdrawiam i uzbrajam się w cierpliwość. Pozdrawiam TOMEK
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”