Szukam osoby, która mógłby wykonać kilka zdjęć nagrobków na cmentarzu komunalnym w Nysie przy ulicy Mieczysława I-go:
Derwich Jadwiga
nr sektor 5_1 - nr rzędu 16 - nr grobu 14
Derwich Antoni
nr sektor 5_3 - nr rzędu 1a - nr grobu 14
Pozdrawiam Jerzy Banach
Cmentarz w Nysie
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Jerzy_Banach

Cmentarz w Nysie
Jestem z Nysy, mogę pomóc, jesli tego jeszcze nikt do tej pory nie zrobił. Pozdrawiam.Jerzy_Banach pisze:Szukam osoby, która mógłby wykonać kilka zdjęć nagrobków na cmentarzu komunalnym w Nysie przy ulicy Mieczysława I-go:
Derwich Jadwiga
nr sektor 5_1 - nr rzędu 16 - nr grobu 14
Derwich Antoni
nr sektor 5_3 - nr rzędu 1a - nr grobu 14
Pozdrawiam Jerzy Banach
Cmentarz w Nysie
Dzień dobry!
Jeżeli można to ja też poproszę z tego samego cmentarza:
1.Maria Neckar sektor 9_1 rząd 13 grób 9
2.Stanisław Neckar sektor 10_ 4 rząd 15 grób 12
z góry dziękuję
Ewa
Jeżeli można to ja też poproszę z tego samego cmentarza:
1.Maria Neckar sektor 9_1 rząd 13 grób 9
2.Stanisław Neckar sektor 10_ 4 rząd 15 grób 12
z góry dziękuję
Ewa
Cmentarz w Nysie
Witam, troche to trwało, mapa Cmentarza w Nysie w zasadzie jest dostępna, ale na naszym Cmentarzu (na co wcześniej w ogóle nie zwracałam uwagi) brakuje fizycznego oznakowania - przynajmniej sektorów. Rozmawiałam z Zarządcą Cmentarza- oznakowanie było jeszcze 3 lata temu, ale wandale zniszczyli wszelkie oznakowania. Potem założyli monitoring.
Wskazane przez Państwa groby odnalazłam, w związku z czym proszę na mój adres: jolanta.skirewska@gmail.com przesłać adresy, na które miałabym wysłać Państwu zdjęcia.
Co do grobów p.p. Neckar - groby są dwa, w różnych sektorach. Natomiast p.p. Derwich, pomimo oznakowania, że znajdują się w dwóch sektorach, i są to pojedyncze groby - w rzeczywistości jest to jeden grób z trzema pochowanymi osobami.
Zdjęcia po obróbce zostaną jak najszybciej Państwu przesłane na wskazane adresy.
Pozdrawiam Jolanta Skirewska
Wskazane przez Państwa groby odnalazłam, w związku z czym proszę na mój adres: jolanta.skirewska@gmail.com przesłać adresy, na które miałabym wysłać Państwu zdjęcia.
Co do grobów p.p. Neckar - groby są dwa, w różnych sektorach. Natomiast p.p. Derwich, pomimo oznakowania, że znajdują się w dwóch sektorach, i są to pojedyncze groby - w rzeczywistości jest to jeden grób z trzema pochowanymi osobami.
Zdjęcia po obróbce zostaną jak najszybciej Państwu przesłane na wskazane adresy.
Pozdrawiam Jolanta Skirewska