Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Marek_Staszak

Witam Tomaszu,budzit01 pisze:Witam serdecznie,
W ramach poszukiwań powiazań rodzinnych utknąłem przy próbie odnalezienia Adelajdy Purskiej zd. Dursien (zm. 1943 Ostrów Mazowiecki).
Występuje ona w drzewie rodowym pp_82851241, którego administratorem jest: Jadwiga Starzyńska.
Bardzo prosiłbym o pomoc w nawiązaniu z nią kontaktu.
Z góry dziękuję - Tomasz Budzisz
e-mail: tomaszbudzisz@poczta.onet.pl
wiadomość została wysłana do Jadwigi Starzyńskiej.
Życzę powodzenia.
Anetta.
Kamilu, wszystko pozałatwiane!Bednar pisze:Witam ponownieWięc tak:
Osoba która powtarza się w obu drzewach: Elżbieta Wojtyra zd. Szczęsna, urodzona w 1946 roku, zmarła w 2003 roku. Administratorem witryny jest Ryszard Szczęsny. Mam nadzieję że to wystarczy![]()
Pozdrawiam, Kamil Bednarczyk.
Proszę także o próbę nawiązania kontaktu z Piotrem Kowalczykiem, administratorem witryny Kowalczyk Web Site. Osoby które powtarzają się w naszych drzewach: Stanisław Jezierski, Alina Kowalczyk i Czesława Jezierska.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Aśka
Dzień dobry,
bardzo proszę o skontaktowanie z Panią MAGDALENĄ SUKNIEWICZ
pp_76618225 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Magdalena Sukniewicz.
Pani Magda ma w drzewie rodzinę Sułkowskich z okolic Wąbrzeźna (Przydwórz) Mój pra dziadek Franciszek urodził się także w tych okolicach.
edytaur@op.pl
Dziękuję i pozdrawiam
bardzo proszę o skontaktowanie z Panią MAGDALENĄ SUKNIEWICZ
pp_76618225 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Magdalena Sukniewicz.
Pani Magda ma w drzewie rodzinę Sułkowskich z okolic Wąbrzeźna (Przydwórz) Mój pra dziadek Franciszek urodził się także w tych okolicach.
edytaur@op.pl
Dziękuję i pozdrawiam
-
Bednarczyk_Kamil

Dziękuję Asiu, mam nadzieję że się odezwą
Gorąco pozdrawiam
Gorąco pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz 28 paź 2012, 08:23 przez Bednarczyk_Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamilu - nie ma sprawy; wszak w którymś tam pokoleniu wstecz wszyscy jesteśmy rodziną 
Edyto - wiadomość do p. Magdy wysłana
Pozdrawiam
Asia
Edyto - wiadomość do p. Magdy wysłana
Pozdrawiam
Asia
Pozdrawiam - Joanna
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Witam 
Mimo, że mam drzewo na myheritage nie mogę skontaktować sie z Łukasz WILK, jak to mozna zrobic proszę o pomoc.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/294 ... 074f7.html
Pozdrawiam
Ola
Mimo, że mam drzewo na myheritage nie mogę skontaktować sie z Łukasz WILK, jak to mozna zrobic proszę o pomoc.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/294 ... 074f7.html
Pozdrawiam
Ola
Witam,
Nadeszła chwila gdy i ja potrzebuję pomocy
Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z użytkownikiem Karolina Magiera. Witryna rodzinna: Magiera, drzewo pp_78939889. Widzę u niej zdjęcie mojej prababci Julianny Wrocławskiej, której zdjęcia nigdy nie widziałem (nie wspominając o niej samej). Poza tym jest tam jeszcze parę osób w drzewie których nie znam.
Proszę o pomoc
Kontakt na marwro2@gazeta.pl
Dziękuję
Marek
Nadeszła chwila gdy i ja potrzebuję pomocy
Proszę o pomoc
Kontakt na marwro2@gazeta.pl
Dziękuję
Marek