Witam Olu,
wiadomość do Magdaleny zostala wyslana. Niestety witryna jest zamknięta dla postronnych.
Pozdrawiam,
Anetta.
OlaS pisze:Witam
Bardzo proszę o kontakt z Magdaleną Kujawa
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Kujawa, zarządzana przez Magdalena Kujawa
w sprawie: Szczepan Warchałowski
mój e-mail sch@wr.onet.pl
PS.
czy jest możliwy wgląd do tego drzewa?
pozdrawwiam serdecznie
Ola z Wrocławia
Bardzo proszę o kotakt z Bożeną Jaszczyszyn
drzewo myheritage W Jaszczyszyn pp_132371759
w sprawie rodziny Stankiewicz (Bogdan, Janina, Jolanta, Sylwester)
mój e-mail: oleszka@poczta.onet.pl
Pozdrawiam sedecznie
Ola Fjał
Witam Olu,
wiadomość do Bożeny wyslana. Witryna jest zamknięta dla postronnych.
Pozdrawiam,
Anetta.
Dziekuje bardzo Anetto !
A co to znaczy zamknięta dla postronnych?
że nie mogą jej obejrzeć osoby z zewnatrz? tylko członkowie?
Swoja drogą ciekawe czy mi odpisze.
Witaj Aniu,
na twojego maila wyslałam Ci skany dot. Stanisław Blusiewicz i Anna Blusiewicz, może ci pomogą. Jesli chciałabyś coś wiecej ewentualnie to odezwij sie do mnie. W sprawie Janiny Blusiewicz jest to dostęp płatny więc Ci nie pomogę.
Pozdrawiam,
Anetta.
Oleszka pisze:Dziekuje bardzo Anetto !
Jeszcze raz dziekuje bardzo !
Ola F.
Olu oznacza dokładnie to co napisałaś, dokładnie dostęp tylko dla członków.
Anetta.
Oleszka pisze:Dziekuje bardzo Anetto !
Jeszcze raz dziekuje bardzo !
Ola F.
Olu oznacza dokładnie to co napisałaś, dokładnie dostęp tylko dla członków.
Anetta.
Jeszcze się tylko podłączę - w uzupełnieniu tego, co napisała Anetta - niektóre informacje czy zdjęcia z innych witryn, jeśli zapytanie jest precyzyjniejsze, można podejrzeć, ale z reguły jest to łut szczęścia...
Witam
Chciałabym prosic o pomoc, mianowicie z Indeksu Zgonów w USA wg Ubezpieczenia Społecznego potrzebuję dwa skany:
1) Zuzanna Orłowska ur. 11 mar 1922, zm. 6 maj 1997
2) Bronisław Orłowski ur. 21 maj 1913 zm. 24 wrz 1988
ManikowskaMonika pisze:Witam
Chciałabym prosic o pomoc, mianowicie z Indeksu Zgonów w USA wg Ubezpieczenia Społecznego potrzebuję dwa skany:
1) Zuzanna Orłowska ur. 11 mar 1922, zm. 6 maj 1997
2) Bronisław Orłowski ur. 21 maj 1913 zm. 24 wrz 1988
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Monik
Moniko, chodzi Tobie o takie dane:
Zuzanna Orlowski
Urodziny: 11 mar 1922
Śmierć: 6 maj 1997
Ostatnie miejsce zamieszkania: Sterling Heights, Michigan 48312, USA
I Bronisław:
Bronislaw Orlowski
Urodziny: 21 maj 1913
Śmierć: 24 wrz 1988
Ostatnie miejsce zamieszkania: 48077, USA
Pozdrawiam - Joanna
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Magdalena_Dąbrowska pisze:Witam... przegapiłam promocję na Myheritage na 14 dniowy testowy dostęp i teraz zwracam się z prośbą o sprawdzenie recordu na nazwisko Ludwik Jurkiewicz ur ok 1832 roku ten z drzewa Zbigniewa Garczyńskiego to mój wpis więc szukam każdego innego. Magda
Podrawiam tym razem tych których brak abonamentu Premium utrudni ażycie i tych którzy dięki abonamentowi premium mogą nm pomóc- no i tych ktorzy chcą być pozdrowieni a nic z abonamentem premium nie mają wspólnego.
Cześć Magdo,
jeśli ktoś z nas ma Ci pomóc to proszę prześlij te linki raz jeszcze tylko o jeden stopień wcześniej, ponieważ wszystkie linki które podałaś wyświetlają już rezultat końcowy czyli abonament jaki należy zapłacić aby otrzymać dane (poprostu "o jeden most za daleko") więc cofnij się i wyślij linki raz jeszcze.
Pozdrawiam,
Anetta.
Witam Bardzo bym prosiła o kontakt z administratorem witryny Barczewscy, Kubisiowie ,Figlowie drzewo myheritage pp_87611711 administrator Ma-ja w sprawie gałęzi i pokrewieństwa rodziny Piotr które znajduje sie w owym drzewie , mój emeil : renatap80@interia.pl pozdrawiam Renata Piotr .
zwracam się z z uprzejmą prośbą do koleżanek i kolegów o sprawdzenie na MyHeritage danych (miejsca i daty urodzenia oraz imion rodziców i rodzeństwa) z rekordów:
1. Apolonia Ogłaza (z dm. Nowicka), witryna: 82632783_1_DF_4ea2c4hfw8d9c422 in Kołat, managed by Sławek Kołat, lub l in Kołat, zarządzana przez Sławek Kołat
2. Kazimiera Woźniak (z dm. Ogłoza) , witryna: Nasi Przodkowie in Witryna rodzinna), managed by Aleksander Polewski
3. Stanisław i Stanisława Ogłoza, witryna : Ogłoza, zarządzana przez Konrad Ogłoza