Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Magdalena_Dąbrowska

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Magdalena_Dąbrowska »

Anetta_72 pisze:
Magdalena_Dąbrowska pisze:I jeszcze proszę o ten rekord http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... -&groupId=

Magda
Cześć Magdo,
jeśli ktoś z nas ma Ci pomóc to proszę prześlij te linki raz jeszcze tylko o jeden stopień wcześniej, ponieważ wszystkie linki które podałaś wyświetlają już rezultat końcowy czyli abonament jaki należy zapłacić aby otrzymać dane (poprostu "o jeden most za daleko") więc cofnij się i wyślij linki raz jeszcze.
Pozdrawiam,
Anetta.
Jakbym nie kopiowała linków to i tak odeśle mnie do - kup abonament- więc musze na około. Przepraszam za zamieszanie.

Konstanty Jurkiewicz
pp_112453897 in Grodziccy, zarządzana przez Kaja Grodzicka

Konstanty Jurkiewicz
Pietraszewski Web Site, zarządzana przez Janusz Pietraszewski

Ludwik Jurkiewicz (zd. Jurkiewicz)
Witryna rodzinna, zarządzana przez Rafał Biela

Ludwik Jurkiewicz
pp_120742227 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Adam Szulc

Ludwik Jurkiewicz
Witryna rodzinna, zarządzana przez Bogumił Jurkiewicz

Ludwik Jurkiewicz
Witryna rodzinna, zarządzana przez Marian Łakomy

Jerzy Ciepielowski
Zgony z Anglii & Wielkiej Brytanii, Indeksy GRO, 1969 - 2007

Jerzy Ciepielewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Michał Faber

gdyby witryny były zablokowane dla postronnych prosze na priv o adresy do ich administratorów spróbuje nawiązać kontakt.

Dziekuję z góry

Pozdrawiam serdecznie wszystkich szukających krewnych na My Heritage

Magda
Anetta_72

Sympatyk
Adept

Post autor: Anetta_72 »

Magdalena_Dąbrowska pisze:
Anetta_72 pisze:
Magdalena_Dąbrowska pisze:I jeszcze proszę o ten rekord http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... -&groupId=

Magda
Cześć Magdo,
jeśli ktoś z nas ma Ci pomóc to proszę prześlij te linki raz jeszcze tylko o jeden stopień wcześniej, ponieważ wszystkie linki które podałaś wyświetlają już rezultat końcowy czyli abonament jaki należy zapłacić aby otrzymać dane (poprostu "o jeden most za daleko") więc cofnij się i wyślij linki raz jeszcze.
Pozdrawiam,
Anetta.
Jakbym nie kopiowała linków to i tak odeśle mnie do - kup abonament- więc musze na około. Przepraszam za zamieszanie.

Konstanty Jurkiewicz
pp_112453897 in Grodziccy, zarządzana przez Kaja Grodzicka

Konstanty Jurkiewicz
Pietraszewski Web Site, zarządzana przez Janusz Pietraszewski

Ludwik Jurkiewicz (zd. Jurkiewicz)
Witryna rodzinna, zarządzana przez Rafał Biela

Ludwik Jurkiewicz
pp_120742227 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Adam Szulc

Ludwik Jurkiewicz
Witryna rodzinna, zarządzana przez Bogumił Jurkiewicz

Ludwik Jurkiewicz
Witryna rodzinna, zarządzana przez Marian Łakomy

Jerzy Ciepielowski
Zgony z Anglii & Wielkiej Brytanii, Indeksy GRO, 1969 - 2007

Jerzy Ciepielewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Michał Faber

gdyby witryny były zablokowane dla postronnych prosze na priv o adresy do ich administratorów spróbuje nawiązać kontakt.

Dziekuję z góry

Pozdrawiam serdecznie wszystkich szukających krewnych na My Heritage

Magda
Cześć Magdo,
mam skany z tych stron jeśli chcesz abym Ci je przesłała prosze podaj mi adres mailowy do siebie na mojego priva albo tutaj. Jeśli chcesz przesłac do nich wiadomość to przeslij mi tresc takiego maila a ja postaram się je rozesłać.
Pozdrawiam,
Anetta.
Anetta_72

Sympatyk
Adept

R_PIOTR pisze:Witam :) Bardzo bym prosiła o kontakt z administratorem witryny Barczewscy, Kubisiowie ,Figlowie drzewo myheritage pp_87611711 administrator Ma-ja w sprawie gałęzi i pokrewieństwa rodziny Piotr które znajduje sie w owym drzewie , mój emeil : renatap80@interia.pl pozdrawiam Renata Piotr .
Witaj Renato,
a mogłabyś podesłać linka do tej witryny bo jakos cieżko mi idzie jej wyszukanie. Jeśli chcesz wysłać wiadomość podeślij mi na priva jej treść a postaram się ją przekazać dalej.
Pozdrawiam,
Anetta.
Awatar użytkownika
neumann

Sympatyk
Adept

Post autor: neumann »

Anetto, czy możesz mi również pomóc?

Chodzi o sprawdzenie na MyHeritage danych (miejsca i daty urodzenia oraz imion rodziców i rodzeństwa) z rekordów:

1. Apolonia Ogłaza (z dm. Nowicka), witryna: 82632783_1_DF_4ea2c4hfw8d9c422 in Kołat, managed by Sławek Kołat, lub l in Kołat, zarządzana przez Sławek Kołat

2. Kazimiera Woźniak (z dm. Ogłoza) , witryna: Nasi Przodkowie in Witryna rodzinna), managed by Aleksander Polewski

3. Stanisław i Stanisława Ogłoza, witryna : Ogłoza, zarządzana przez Konrad Ogłoza.

Chciałbym też skontaktować się z dwoma administratorami witryn moich jak się okazało krewniaków:

1. Drzewo Jakuba Wojda: http://www.myheritage.pl/site-138115672/wojda
2. Witryna Kruińskich i Piątków: http://www.myheritage.pl/site-130583381 ... %C4%85tkow

Z góry dziękuję za wszelką pomoc!

Marcin
Anetta_72

Sympatyk
Adept

neumann pisze:Anetto, czy możesz mi również pomóc?

Chodzi o sprawdzenie na MyHeritage danych (miejsca i daty urodzenia oraz imion rodziców i rodzeństwa) z rekordów:

1. Apolonia Ogłaza (z dm. Nowicka), witryna: 82632783_1_DF_4ea2c4hfw8d9c422 in Kołat, managed by Sławek Kołat, lub l in Kołat, zarządzana przez Sławek Kołat

2. Kazimiera Woźniak (z dm. Ogłoza) , witryna: Nasi Przodkowie in Witryna rodzinna), managed by Aleksander Polewski

3. Stanisław i Stanisława Ogłoza, witryna : Ogłoza, zarządzana przez Konrad Ogłoza.

Chciałbym też skontaktować się z dwoma administratorami witryn moich jak się okazało krewniaków:

2. Witryna Kruińskich i Piątków: http://www.myheritage.pl/site-130583381 ... %C4%85tkow

Marcin
Cześć Marcinie,
mam dla Ciebie skany z trzech wymienionych witryn, podeślij mi adres mailowy na priva lub tutaj. Możesz tez podac tresc wiadomości jaką chciałbys wysłać do dwóch pozostałych moge to zrobić.
Czekam i pozdrawiam,
Anetta.
Awatar użytkownika
aniaosin

Sympatyk
Mistrz
Kontakt:

Post autor: aniaosin »

Witam .
Dane dotyczace Kazimiery Ogłoza po mezu Wozniak ni byly dopisane przez Aleksandra Polewskiego
Prosze w sprawie tych danych zglos sie pod adres email aniaosin@interia.pl
pozdraiwma Ania Bernat Osinska
Pozdrawiam Ania Bernat
par.swietokrzyskie:Łopuszno,Przedbórz,Skotniki,Czermno,Ręczno,małopol.Miechów,Koniusza,Czaple W.,Proszowice,podkarp:Jeżowe,Kamień,Bieliny,Łętownia maz.Jasienica,Jelonki,Czermno,Złorotia
Awatar użytkownika
neumann

Sympatyk
Adept

neumann pisze:Anetto, czy możesz mi również pomóc?

Marcin
Przesłałem swój adres na priva.

Dzięki Anetto

Marcin
Awatar użytkownika
neumann

Sympatyk
Adept

aniaosin pisze:Witam .
Dane dotyczace Kazimiery Ogłoza po mezu Wozniak ni byly dopisane przez Aleksandra Polewskiego
Prosze w sprawie tych danych zglos sie pod adres email aniaosin@interia.pl
pozdraiwma Ania Bernat Osinska
Własnie wysłałem maila. Dzięki Anno

Pozdrawiam,

Marcin
Awatar użytkownika
Małgorzata_Kulwieć

Sympatyk

Post autor: Małgorzata_Kulwieć »

Witam serdecznie,
Mam problem godny blondynki (choć nią nie jestem :wink: ). Przeczytałam wszystko co powyżej i NIC nie zrozumiałam.
Nie mam dostępu do szczegółów i to jedyne co rozumiem.
Ale znalazłam taki zapis, który mnie bardzo zainteresował:
http://www.myheritage.pl/research/categ ... &path=&p=2

Antanas Kulvietis
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Web site Fam. von Kullwitz, zarządzana przez Christoph von Kullwitz
Urodziny: Dzień Miesiąc 1891
Śmierć: Dzień Miesiąc 1932
Rodzice: Imiona obojga rodziców
Rodzeństwo: Eugenijus Ginvill-Kulvietis i nazwiska 2 kolejnych rodzeństwo
Żona: Nazwisko Żona
Dzieci: Antanas Kulvietis i nazwiska 2 kolejnych dzieci

i chciałambym albo zobaczyć te szczegóły (pogrubione), albo nawiązać kontakt z zarządzającym witryną, ale nie umiem. Robiłam różne sztuki, ale wszystkie prowadziły do miejsca gdzie mozna zapłacic i nic wiecej.

Czy ktos mógłby mi pomóc?
Z góry dziękuję
Małgorzata
R_PIOTR

Sympatyk

Post autor: R_PIOTR »

Niech sie Pani nie martwi ja też nie jestem " blondynką " a nie wiem jak wysła się linki :)
Anetta_72

Sympatyk
Adept

Małgorzata_Kulwieć pisze:Witam serdecznie,
Mam problem godny blondynki (choć nią nie jestem :wink: ). Przeczytałam wszystko co powyżej i NIC nie zrozumiałam.
Nie mam dostępu do szczegółów i to jedyne co rozumiem.
Ale znalazłam taki zapis, który mnie bardzo zainteresował:
http://www.myheritage.pl/research/categ ... &path=&p=2

Antanas Kulvietis
Urodziny: Dzień Miesiąc 1891
Śmierć: Dzień Miesiąc 1932
Rodzice: Imiona obojga rodziców
Rodzeństwo: Eugenijus Ginvill-Kulvietis i nazwiska 2 kolejnych rodzeństwo
Żona: Nazwisko Żona
Dzieci: Antanas Kulvietis i nazwiska 2 kolejnych dzieci

i chciałambym albo zobaczyć te szczegóły (pogrubione), albo nawiązać kontakt z zarządzającym witryną, ale nie umiem. Robiłam różne sztuki, ale wszystkie prowadziły do miejsca gdzie mozna zapłacic i nic wiecej.

Czy ktos mógłby mi pomóc?
Z góry dziękuję
Małgorzata

Droga Małgorzato oto informacje o które prosiłaś:
Antanas Kulvietis
Urodziny: 10 październik 1891
Śmierć: 16 luty 1932
Rodzice:
Ojciec Feliksas Benediktas Ginvill-kulvietis
1857 - 3 październik 1921
Matka Valerja Hanna Ginvill-kulvietis (zd. Ramanauskaite)
6 grudnia 1857 - 1942
Rodzeństwo:
Eugenijus Ginvill-Kulvietis
10 kwietnia 1883 Apskritis de Panevezys, Lituanie
12 luty 1959 Medellin, Colombie
Jadviga Benedikta
2 luty 1889
1944 Varsovie, Pologne
Marijonas Ginvill-kulvietis
20 maj 1887 - ?
Żona: Janina Maria Kulvietis (zd. Brzezinsk)
1890 Lublin, Pologne
1952 Legnica, Pologne
Dzieci:
Antanas Kulvietis
1921 Panevezio rajonas, Lituanie
1942 Panevezio rajonas, Lituanie
Irena Petrauskas (zd. Kulvietyte)
30 maj 1925 Panevezio rajonas, Lituanie
30 cze 1998 Vilnius, Lituanie
Henrikas Kulvietis
1923 Panevezio rajonas, Lituanie
? Pologne

Oprócz tych informacji jest też kilka zdjęć wymienionych wyżej osób.
Jeśli chciałabyś je otrzymać lub wysłać wiadomość do administratora to prześlij mi adres mailowy tu lub na priva.
Pozdrawiam,
Anetta (blondynka w rzeczy samej z kontem Premium na MH)
Pawel_O

Sympatyk

Post autor: Pawel_O »

Witam, czy byłaby możliwość skontaktowania się z właścicielką jednego z drzew na myheritage? Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to prosiłbym o kontakt na PW to wyślę treść takiej wiadomości :)

Pozdrawiam, Paweł
Krzysieksaf

Sympatyk

Post autor: Krzysieksaf »

Witam, proszę o sprawdzenie Jana / Jana Józefa / Józefa Słomki syna Andrzeja Słomki i Rozalii z domu Szafraniec. Urodzony w latach 80 XIX wieku. Wyjechał prawdopodobnie do USA. Pozdrawiam i dziękuję Krzysztof
Patrycja781
Kontakt:

Post autor: Patrycja781 »

Witam wszystkich Forumowiczów.Bardzo proszę o pomoc w Skontaktowaniu się z Panią Grazyną Grabowską która na My heritage tworzy stronę Gąsiorowskich.Wyszukiwanie SmartMatches,wskazuje że w jej drzewie jest bardzo dużo moich przodków o nazwisku Bujak.Zależy mi,aby zechciała się ze mną skotaktować na Meila:Patrycja781@o2.pl.Ja jestem administratorem strony Mieszkowska Web Side.jest ona utworzona na Patrycja Mieszkowska.Z góry dziękuję za wszelką pomoc w ułatwieniu kontaktu z Panią Grażyną.
Pozdrawiam Patrycja
Anetta_72

Sympatyk
Adept

Patrycja781 pisze:Witam wszystkich Forumowiczów.Bardzo proszę o pomoc w Skontaktowaniu się z Panią Grazyną Grabowską która na My heritage tworzy stronę Gąsiorowskich.Wyszukiwanie SmartMatches,wskazuje że w jej drzewie jest bardzo dużo moich przodków o nazwisku Bujak.Zależy mi,aby zechciała się ze mną skotaktować na Meila:Patrycja781@o2.pl.Ja jestem administratorem strony Mieszkowska Web Side.jest ona utworzona na Patrycja Mieszkowska.Z góry dziękuję za wszelką pomoc w ułatwieniu kontaktu z Panią Grażyną.
Pozdrawiam Patrycja
Witaj Patrycjo,
spróbuję pomóc ale czy mogłabyś podać tu albo na priva konkretne imię i nazwisko z podobieństwa będzie szybciej znaleźć to drzewko albo całego linka.
Daj znać,
Anetta.
Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”