Brostovsky lub Brzostowski - szukam krewnych

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

tamarappp

Brostovsky lub Brzostowski - szukam krewnych

Post autor: tamarappp »

T: "Poszukiwany Brostovsky lub Brzostowski"

Szukam krewnych lub Brostovsky Brzostowski. Mam bardzo mało informacji .... Wiem, że moja rodzina przeniosła się z Polski do Kijowa (Ukraina), dlaczego i kiedy nie wiem, imię mojego pradziadka Brostovsky Wojciecha: jego dzieci Brostovsky Voitsekhovich Anton i córka Brostovskaya Miria Voytsehovna (08.10.1890 - 1970g.g. ). Skontaktuj się uczyć, znaleźć krewnych. Wyszukiwania na Ukrainie, które nie zostały podane ...
Powiedz mi, gdzie wysłać to oświadczenie znaleźć mericheskih książki.
Dziękuję bardzo.
Awatar użytkownika
Łucja

Sympatyk

Re: Poszukiwany Brostovsky lub Brzostowski

Post autor: Łucja »

tamarappp pisze:Szukam krewnych lub Brostovsky Brzostowski. Mam bardzo mało informacji .... Wiem, że moja rodzina przeniosła się z Polski do Kijowa (Ukraina), dlaczego i kiedy nie wiem, imię mojego pradziadka Brostovsky Wojciecha: jego dzieci Brostovsky Voitsekhovich Anton i córka Brostovskaya Miria Voytsehovna (08.10.1890 - 1970g.g. ). Skontaktuj się uczyć, znaleźć krewnych. Wyszukiwania na Ukrainie, które nie zostały podane ...
Powiedz mi, gdzie wysłać to oświadczenie znaleźć mericheskih książki.
Dziękuję bardzo.
A którzy są tutaj Twoi?
http://www.nomer.org/allukraina/lastNam ... ber_1.html

Może ktoś z mieszkających na Ukrainie wie coś więcej o tej przeprowadzce?
Na forum nazwisko już kilka razy było poszukiwane, to na pewno ktoś się odezwie i może trafisz.
http://genealodzy.pl/PNphpBB2-search-mode-results.phtml
np.:
http://genealodzy.pl/PNphpBB2-viewtopic ... wski.phtml

Łucja
tamarappp

Re: Poszukiwany Brostovsky lub Brzostowski

Dziękuję bardzo za linki ....
Już skontaktował niektórych, ale nie mów, czego nie może
Warakomski

Sympatyk

Post autor: Warakomski »

1 Jakie jest Twoje imię /Tamara?/
2 Gdzie urodziła się Twoja babcia Maria i jej brat Antoni ?
3 Gdzie zmarł Twój pradziadek Wojciech ?
4 Kiedy rodzina przeniosła się na Ukrainę ?
5 Posty pisz w języku domowym /rosyjski, ukraiński ...?/. Ktoś to zawsze przetłumaczy, inaczej trudno będzie Ci pomóc.
Krzysztof
tamarappp

Fakt, że przez długi czas i nie ukrywa niczego, co nie jest opowiedziana. Wystarczy wiedzieć, że Brostovskaya Miria Voytsehovna - Urodzony - 08.10.1890 - i umeraet Ukraina 1970g.g.
Więc dobrze byłoby wiedzieć, skąd i dlaczego szpital przeniósł się do Polski.

Mój dziadek Brostovsky Ivan A. - urodził się na Ukrainie w dokumentach w archiwach Ukrainy, ale nie ma żadnej wzmianki o jego urodzeniu, co sugeruje, że urodził się w Polsce.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”