w drzewie , które mnie interesuje jest nazwisko Kuśnierek , myślę że to literówka albo błędne tłumaczenie aktów
ponieważ inne dane: daty imiona sie pokrywają
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Witaj,lojka35 pisze:w moim drzewie są przodkowie o nazwisku Kuśmierek łącznie ze mną
w drzewie , które mnie interesuje jest nazwisko Kuśnierek , myślę że to literówka albo błędne tłumaczenie aktów
ponieważ inne dane: daty imiona sie pokrywają

Anetko bardziej zależy mi na sprawdzeniu kontaktu do osoby, która zamieściła tam nazwisko Janina Stachniewicz (zd. Stasiak) i Barbara Ejzyngier (zd. Stachniewicz)Siwińska_Adriana pisze:Witaj Adriano,
wygląda na to że twój link prowadzi do ciągu nazwisk Stachniewicz, sprawdziłam dwa pierwsze i oba należy do drzewa Romany Kahl, jeśli chcesz mogę przekazać twoją wiadomość do niej. Prześlij ją do mnie tu lub na priva.
Pozdrawiam,
Anetta.

Ado, ja również próbowałam Ci odpowiedzieć na Twój problem na samym początku, ale - z niewiadomych względów - miałam problem z dostaniem się na portal przez kilka dni - w obu zainstalowanych u mnie przeglądrakachSiwińska_Adriana pisze:Anetko wysłałam wiadomość na priva i jeśli mogę poprosić o ten skan to byłabym wdzięczna
pozdrawiam Serdecznie
Ada
Ado, Jadwiga, Kamila, Kajetan, Maria, Stanisław Stachniewicz występuje w drzewie osoby: Romana Kahl (celowo nie odmieniam)Siwińska_Adriana pisze:Witam, mam pytanko w jaki sposób mogę się dowiedzieć kto jest "właścicielem" drzewa http://www.worldvitalrecords.com/Single ... achniewicz
i ewentualnie skontaktować się z tą osobą. Nie jestem zarejestrowana na MyHeritage i nie za bardzo wiem jak się tam poruszać.
dziękuję za pomoc,
pozdrawiam
Adriana
eneanka pisze:Carl BiernatPłeć: mężczyzna
Rasa: Biały
Śmierć: 24 lut 1948 Glasford Vil, Peoria, Illinois, USA
Certyfikat: 0007840