Geneteka - nasze wspólne dzieło
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
olkusz, przeginia, smogorzów, stopnica, wierbka, pilica
Podejmę sie indeksowania miejscowości podanych w tytule
nie wiem czemu nie wyświetla sie podpis dlatego podpisuje sie teraz
pozdrawiam
Żaneta Kuć
nie wiem czemu nie wyświetla sie podpis dlatego podpisuje sie teraz
pozdrawiam
Żaneta Kuć
Ostatnio zmieniony śr 26 lis 2008, 10:50 przez zetka, łącznie zmieniany 1 raz.
- bozenabalaw

- Kaczmarek_Aneta

- Ewa_Tańska

Witam,
Chcę poinformować, że coś sie stało z indeksem z parafii Przedecz, nie wyświetlane są żadne nazwiska chociaż pisze, że wszystkich pozycji jest 1555
pozdrawiam Marzena
Jacku, dziekuję za tak szybka interwencję
Chcę poinformować, że coś sie stało z indeksem z parafii Przedecz, nie wyświetlane są żadne nazwiska chociaż pisze, że wszystkich pozycji jest 1555
pozdrawiam Marzena
Jacku, dziekuję za tak szybka interwencję
Ostatnio zmieniony śr 26 lis 2008, 10:44 przez m_jaro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
-
Sroczyński_Włodzimierz

dla uściślenia: indeksacja Św. Stanisława BM na Woli w Warszawie została wykonana przy współpracy Agnieszki Pomian oraz jeszcze jednej osoby ragnącej zachować anonimowość. Być może ten wpis wyda się śmieceniem, ale z uwagi na to, że satysfkacja i niepomijanie wkładu pracy jest jedynym "wynagrodzeniem" nie mogłem tego nie napisać.
A przy okazji: powoli kończą się zdigitalizowane materiały, na których można pracować w domu, a decyzja co do dostępu do nowych utknęła - zatem zgłaszam wolne moce przerobowe... Z chęcią wspomogę indeksowanie warszawskich parafii z materiałów powierzonych. Najchętniej urodzenia na lewym brzegu z zakresu 1826-1870
pozdrawiam
A przy okazji: powoli kończą się zdigitalizowane materiały, na których można pracować w domu, a decyzja co do dostępu do nowych utknęła - zatem zgłaszam wolne moce przerobowe... Z chęcią wspomogę indeksowanie warszawskich parafii z materiałów powierzonych. Najchętniej urodzenia na lewym brzegu z zakresu 1826-1870
pozdrawiam
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
- Ćwikliński_Leszek

- Kontakt:
Aby uniknąć pomyłek proszę do indeksów dodawać kolumnę z ID indeksującego, ja i tak muszę taką kolumnę dopisywać przed wprowadzeniem do GENETEKI.zetka pisze:Chciałabym SPROSTOWAĆ!
iż mój nick to ZETKA a nie jak podano przy autorze indeksacji -zaneta
ZETKA ma ID- 4619. Można go ustalić wchodząc a MENU/Użytkownicy.
Przepraszam za pomyłkę, zaraz to wyprostuję.
pozdrowienia
Leszek
- Kaczmarek_Aneta

Włodku,Sroczyński_Włodzimierz pisze:dla uściślenia: indeksacja Św. Stanisława BM na Woli w Warszawie została wykonana przy współpracy Agnieszki Pomian oraz jeszcze jednej osoby ragnącej zachować anonimowość. Być może ten wpis wyda się śmieceniem, ale z uwagi na to, że satysfkacja i niepomijanie wkładu pracy jest jedynym "wynagrodzeniem" nie mogłem tego nie napisać.
pozdrawiam
taki post warto i trzeba napisać - gratuluję Wam efektów mrówczej pracy !
Przy okazji...ja również z chęcią wezmę udział w indeksacji parafii warszawskich, pod warunkiem dostarczenia gotowych skanów.
Pozdrawiam serdecznie,
Aneta
- Małgorzata_Olewnik

Witam!
Indeksuje-Parafię-Fajsławice(urodzenia 1871-1889).Skany dostałam,dzięki uprzejmości wspaniałych ludzi.ale tego trochę sporo ,a brak czasu,może ktoś pomoże :>)
Po za tym posiadam również,jeszcze trochę skanów z parafii-Łopiennik,niezindeksowanych-ur.śl.zg.
To jest woj.lubelskie.
Pozdrawiam serdecznie.
Gośka.
Indeksuje-Parafię-Fajsławice(urodzenia 1871-1889).Skany dostałam,dzięki uprzejmości wspaniałych ludzi.ale tego trochę sporo ,a brak czasu,może ktoś pomoże :>)
Po za tym posiadam również,jeszcze trochę skanów z parafii-Łopiennik,niezindeksowanych-ur.śl.zg.
To jest woj.lubelskie.
Pozdrawiam serdecznie.
Gośka.