Idą Święta - Życzenia
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Florek_Jacek

- Tymowicz_Wieslaw

- Kontakt:
-
Nowocin_Beata

Życzę wszystkim aby te Święta upłynęły w miłej, rodzinnej atmosferze.
Życzę wszystkim aby w nadchodzącym Nowym Roku 2013 odnaleźli swoich przodków, jak również najbliższych z rodzeństwa przodków.
Życzę wszystkim aby odnaleźli Was inni z rodziny, krewni, spokrewnieni, spowinowaceni.
Niech Wasze drzewa rosną!!! Dzielcie się swoimi sukcesami!!!
Wesołych, szczęśliwych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiego i owocnego w poszukiwaniach Nowego Roku 2013 !!!!
Życzy Beata.

Życzę wszystkim aby w nadchodzącym Nowym Roku 2013 odnaleźli swoich przodków, jak również najbliższych z rodzeństwa przodków.
Życzę wszystkim aby odnaleźli Was inni z rodziny, krewni, spokrewnieni, spowinowaceni.
Niech Wasze drzewa rosną!!! Dzielcie się swoimi sukcesami!!!
Wesołych, szczęśliwych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiego i owocnego w poszukiwaniach Nowego Roku 2013 !!!!
Życzy Beata.
- Świstak_Elżbieta

-
magdalena72

-
Marynicz_Marcin

Pozdrawiam,
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
Najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów a w domu dużo gości. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok żeby był jeszcze lepszy w naszych poszukiwaniach niż ten co mija.
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie i Św. Mikołaj przybędzie pomyślcie szybciutko o jednym marzeniu, a ja pomyślę o jego spełnieniu.
Chciałabym podziękować wszystkim osobom biorącym udział w projektach digitalizacji i indeksacji a także wszystkim którzy udzielili wsparcia finansowego na wyjazdy do Łowicza.
Eliza
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie i Św. Mikołaj przybędzie pomyślcie szybciutko o jednym marzeniu, a ja pomyślę o jego spełnieniu.
Chciałabym podziękować wszystkim osobom biorącym udział w projektach digitalizacji i indeksacji a także wszystkim którzy udzielili wsparcia finansowego na wyjazdy do Łowicza.
Eliza
pozdrawiam serdecznie
Eliza
poszukuję aktu urodzenia Wincenty Rychliński ok.roku 1792 syn Mateusza
Eliza
poszukuję aktu urodzenia Wincenty Rychliński ok.roku 1792 syn Mateusza
-
Andrzej_Giera

- Stasiakowski_Wojtek

Wszystkim ,którzy kochają cały świat, wszystkie kwiaty i źdźbła na łące,pszczoły i ważki, motyle i skowronki , miedze pośród zbóż,gdzie zając drzemie,strugi i strumyki ocienione krzewami i wierzbami, kochającym lasy bez granic a w nich dęby dostojne i sosny strzeliste, dukty proste i polany jasne z sarnami wśród traw oraz wszystkim tęskniącym za krętymi drogami, za zapachem ciast pieczonych przez nasze mamy i babcie,naszym rodakom za granicami kraju, Moc Serdecznych Życzeń wszystkim uczestniczącym "w poszukiwaniu straconego czasu "
Zygmunt
Zygmunt
-
Sroczyński_Włodzimierz

Nic nowego nie wymyślę, więc dołączam się do powyższych.
Także z podziękowaniami za życzenia, które dotarły na moje ręce, a były skierowane do WZI.
Radości i ciepła:)
Także z podziękowaniami za życzenia, które dotarły na moje ręce, a były skierowane do WZI.
Radości i ciepła:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz