Witam ! Brak -MARCZEWSKI-MARCZEWSKA -JAHCZYK-JACHCZYK Pozdrawiam Kazmierz ŚwierniakBeata_Szyc pisze:Drogi Panie Kazimierzu.
Uprzejmie prosze o sprawdzenie nazwiska z Rodzin Marczewskich i Jachczyków - Sambor lub Sambor Stary.
Serdecznie pozdrawiam.
Beata Szyc.
Inskrypcje nagrobne pow. Mościska, Sambor, Stary Sambor
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Świerniak_Kazimierz

- Świerniak_Kazimierz

Witam ! Jest STARY SAMBOR____IWAŃSKA MARIA ur.Lwów 1880- zm 1941 Pozdrawiam KazimierzKromplewski_Franciszek pisze:Szanowny Kazimierzu interesuje mnie nazwisko Iwański-Iwańska ze wsi Słabasz , Sądowa Wisznia i Strojańce Pow Mosciska . Z tych miejscowosci pochodza moi tesciowie i tam pozostały groby ich przodków.
Franciszek
- Świerniak_Kazimierz

- Świerniak_Kazimierz

PROSZĘ WSZYSTKICH O PYTANIA O GROBY BLISKICH TYLKO Z POWIATÓW --SAMBOR --STARY SAMBOR-- MOSCISKA !!!!!_______________TO JEST SPIS GROBÓW A NIE SPIS MIESZKAŃCÓW !!!! PROSZĘ PODAWAĆ NAZWISKO i IMIĘ A NIE NICK
Ostatnio zmieniony ndz 14 gru 2008, 00:59 przez Świerniak_Kazimierz, łącznie zmieniany 1 raz.
Inskrypcje nagrobne powiaty:Mościska ;Sambor ;Stary Sambor
Prosze o sprawdzenie nazwiska Szeptycki , Niedzielski , Pietruszkiewicz, miejscowosci Sądowa Wisznia , Nikłowice,Milczyce, Mosciska.Pozdrawiam
- Świerniak_Kazimierz

Re: Inskrypcje nagrobne powiaty:Mościska ;Sambor ;Stary Samb
Pisałem ze nie odpowiadam na nickiAmen123 pisze:Prosze o sprawdzenie nazwiska Szeptycki , Niedzielski , Pietruszkiewicz, miejscowosci Sądowa Wisznia , Nikłowice,Milczyce, Mosciska.Pozdrawiam
Prosze o sprawdzenie nazwiska Szeptycki , Niedzielski , Pietruszkiewicz, miejscowosci Sądowa Wisznia , Nikłowice,Milczyce, Mosciska.Pozdrawiam
Przeprasza nie czytałem od początku. Artur Bernatowicz
- Świerniak_Kazimierz

Witam ! Brak SZEPTYCKI -NIEDZIELSKI-PIETRUSZKIEWICZ Pozdrawiam Kazimierz ŚwierniakAmen123 pisze:Prosze o sprawdzenie nazwiska Szeptycki , Niedzielski , Pietruszkiewicz, miejscowosci Sądowa Wisznia , Nikłowice,Milczyce, Mosciska.Pozdrawiam
Uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwiska Wodosławski Mieczysław Jan Brześciany w powiecie Sambor Z góry dziękuję
Pozdrawiam Andrzej Witkowski
- Świerniak_Kazimierz

Witam ! W Brześcianach odczytano tylko 4 groby w tym 2 cyrylicą ale brak nazwiska WODOSŁAWSKI Pozdrawiam Kazimierz Świerniakwitkacy85 pisze:Uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwiska Wodosławski Mieczysław Jan Brześciany w powiecie Sambor Z góry dziękuję
-
Ukrainiangirl
Witam! Bardzo proszę o sprawdzenie: Magazynowska Agnieszka,miejscowość Łanowice. Z góry dziękuję
szanowny panie kazimierzu proszę o sprawdzenie Czelny, Czelna z d Romano zginęła w borysławiu pozdrawiam Tosia Milej
- Świerniak_Kazimierz

Witam ! brak CZELNY -CZELNA -ROMANO .Borysław lezał w pow.Drohobycz a ja sprawdzam Mosciska-Sambor -Stary Sambor .Pozdrawiam Kazimierz Świerniaktosia pisze:szanowny panie kazimierzu proszę o sprawdzenie Czelny, Czelna z d Romano zginęła w borysławiu pozdrawiam Tosia Milej
Witam Pana i z góry dziękuje za poświęcony czas. Proszę o sprawdzenie Wojciech Jędruch pow.Mościska z poważaniem Arkadiusz Kremer