Warszawskie Centrum Historii Rodziny (komentarz)

Komentarze artykułów opublikowanych na stronie PTG

Moderator: maria.j.nie

Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=69&ez=2 target=_top"> ten artykuł </A> tutaj:
Lamkiewicz_Barbara

Post autor: Lamkiewicz_Barbara »

Bardzo dziekuję za te informacje. Właśnie za tydzien ( 31.05-2.06) zarejestrowałam się na przeglądanie mikrofilmów .Mam nadzieję znaleść dodatkowe informacje dot.moich przodków co pomóc może mi w uzupełnieniu powstającego drzewa rodziny Umińskich i Rakowskich. Pozdrawiam i cieszę się, że trafiłam na Waszą stronę.
Barbara Lamkiewicz
Dejna_Jan

Sympatyk

Post autor: Dejna_Jan »

Lamkiewicz_Barbara pisze:Bardzo dziekuję za te informacje. Właśnie za tydzien ( 31.05-2.06) zarejestrowałam się na przeglądanie mikrofilmów .Mam nadzieję znaleść dodatkowe informacje dot.moich przodków co pomóc może mi w uzupełnieniu powstającego drzewa rodziny Umińskich i Rakowskich. Pozdrawiam i cieszę się, że trafiłam na Waszą stronę.
Barbara Lamkiewicz
Dzień dobry
Tydzień temu korzystałem z usług Centrum. Bardzo miła atmosfera, wygodne pomieszczenie do przegladania mikrofilmów. Jedyny mankament to że brak sprzętu do skanowania. Można natomiast robić zdjęcia cyfrówką prosto z ekranu przeglądarki (wychodzą dobrze). Teoretycznie można robić do 50 zdjęc z jednego mikrofilmu, w praktyce ile potrzeba.
Pozdrawiam
J.Dejna
Lamkiewicz_Barbara

Post autor: Lamkiewicz_Barbara »

Witam i dziekuję za dodanie otuchy. Też chyba będe korzystać z cyfrowego aparatu , pociecha jest to ,że jak Pan twierdzi wychodzą dobrze. Pozdrawiam również B.Lamkiewicz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komentarze artykułów”