A tu na koncie niestety mało. Jeszcze na obiektyw nie nazbieraliśmy. Wszyscy dali na Orkiestrę. Uzbierajmy jeszcze trochę. Prosi Skarbnik:
Krzycho z Koszalina
W którym kwartale (w przybliżeniu oczywiście) będzie fotografowany Nowy Korczyn? Mam problem z rosyjską częścią 1868 - 1915, (za słaba jakość moich zdjęć) a w AP są lata od 1875 do 1912 co najmniej
krysta_s pisze:Bedzie troszke wiecej , przeslalam dzisiaj darowizne na projekt dygitalizacji i indeksacji. Pani Kornelio pozdrawiam serdecznie.
Krystyna Swiderska
Dziękujemy za przekazanie darowizny na projekt digitalizacj
i indeksacji. Zwykle dziękuje Krzycho, ale chyba mi wybaczy , bo równoczesnie dziękuje Pani Krystynie za pozdrowienia .
piotrowski79 pisze:W którym kwartale (w przybliżeniu oczywiście) będzie fotografowany Nowy Korczyn? Mam problem z rosyjską częścią 1868 - 1915, (za słaba jakość moich zdjęć) a w AP są lata od 1875 do 1912 co najmniej
Akta metrykalne z par.Nowy Korczyn mogą być dopiero sfotografowane pod koniec przyszłego roku. Jeżeli ktoś zgłosi się do indeksacji tej parafii sfotografujemy szybciej
Akta metrykalne z par.Nowy Korczyn mogą być dopiero sfotografowane pod koniec przyszłego roku. Jeżeli ktoś zgłosi się do indeksacji tej parafii sfotografujemy szybciej
Pozdrawiam, Kornelia Major
Witam,
W takim razie zgłaszam się do indeksacji par. Dzierzgów. Może rozważyłaby Pani wcześniejszą dygitalizację tej parafii biorąc pod uwagę fakt, że księgi parafialne znajdują się tylko w AP /brak ksiąg w AD/...
JESTEŚCIE WIELCY !!!
właśnie przedarłam się przez Bogorię i znalazłam brakujące do układanki zapisy
jak dożyję emerytury to obiecuję włączyć się do indeksowania
czy w związku z tym że to na Ch - można liczyć na Chobrzany ?
malanowicz_m pisze:JESTEŚCIE WIELCY !!!
właśnie przedarłam się przez Bogorię i znalazłam brakujące do układanki zapisy
jak dożyję emerytury to obiecuję włączyć się do indeksowania
czy w związku z tym że to na Ch - można liczyć na Chobrzany ?
Chobrzany z zasobów A.P.Sandomierz są już dawno sfotografowane i czekają na genbazie aż je ktoś zechce indeksować.
Piotrowska_Agnieszka pisze:witam
bardzo proszę o informację czy będą fotografowane księgi z parafii Dzierążnia ( gm Działoszyce, świętokrzyskie)
pozdrawiam, Aga PB
Akta metrykalne z parafii Dzierążnia będą fotografowane .
Obecnie kończę fotografowac akta z par. na literę C.
Dziękuję za informację. Do D już niedaleko ale do Dz kawałek
Nie mniej jednak cieszę się bardzo i z tej radości przekazalam dziś darowiznę na ten szczytny cel
Piotrowska_Agnieszka pisze:witam
bardzo proszę o informację czy będą fotografowane księgi z parafii Dzierążnia ( gm Działoszyce, świętokrzyskie)
pozdrawiam, Aga PB
Akta metrykalne z parafii Dzierążnia będą fotografowane .
Obecnie kończę fotografowac akta z par. na literę C.
Dziękuję za informację. Do D już niedaleko ale do Dz kawałek
Nie mniej jednak cieszę się bardzo i z tej radości przekazalam dziś darowiznę na ten szczytny cel
pozdrawiam, Aga PB
Witam.
Dziękuję za darowiznę na PTG ( i tym razem za Krzycha - pomagam ).
Aparat mam już sprawny i w przyszłym tygodniu fotografuję
Dzierążnię.