Brakowało mi Ciebie w tym temacie. Ja dalej walczę z Winnicą (korzystając z wyrozumiałości Czarka
Pozdrawiam
Rafał
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Witajbezet pisze:9"]Ogloscie zbiorke celowa na drugi aparat
pzdr
misty69

Bardzo mnie Panska wiadomosc zasmucila. Kazdy... to sobie moze klepnac tekst jak Pan powyzej. Musi to byc przede wszystkim osoba godna zaufania i zwiazana blisko z danym projektem. Od ponad 2 lat zbieram pieniadze na indeksacje powiatu lidzkiego. Z tym, ze my tam wszyscy sie znamy.misty69 pisze:Witajbezet pisze:9"]Ogloscie zbiorke celowa na drugi aparat
pzdr
misty69
Nie czekaj na zarząd PTG. Bierz sprawy w swoje ręce i ogłoś sam zbiórkę na aparat dla Mławy. Udostępnij swoje konto na wpłaty i informuj o wpływających wpłatach, przypominaj o konieczności dalszych wpłat, podając sumaryczną kwotę wpłat i listę darczyńców, nie informując o wysokości kwot od poszczególnych osób. Otrzymywane kwoty możesz natychmiast przelewać na konto celowe PTG lub sam doprowadzić
rzecz całą do finału i przelać kwotę przed samym terminem zakupu aparatu
Możesz być , jeśli chcesz, kwestarzem, przekazującym otrzymywane kwoty darowizn, na konto celowe PTG.
Każdy tak może zrobić
Pozdrawiam
Zygmunt Borowy
ote="Sroczquyński_Włodzimierz"]a wiesz czym różni się przyjmowanie wpłat (o tzw "zbiórce publicznej" nie mówiąc) przez osobę prywatną od przyjmowania darowizn przez stowarzyszenie?Sroczyński_Włodzimierz pisze:a wiesz czym różni się przyjmowanie wpłat (o tzw "zbiórce publicznej" nie mówiąc) przez osobę prywatną od przyjmowania darowizn przez stowarzyszenie?
wiesz? to wpędzasz kolegę na minę świadomie i złośliwie (m.in. minę podatkową)
nie wiesz?
to po co piszesz?

Bardzo ładnie i fachowo zrobione przez Wawrzyńca zdjęcia są już wszystkie obrobione i dostępne w Genbazie.Myslinski pisze:Na dzisiejszej sesji 26.02.2013 w AP Pułtusk dokończono zespół Andrzejewo gmina oraz wykonano całość parafii Andrzejewo i Szelków. Łącznie wykonano 6390 zdjęć. Tak więc po ostatnio zrobionych: Nasielsku, Szyszkach, Sieluniu, Baranowie i Goworowie dochodzą Andrzejewo i Szelków, które niebawm ukażą się w GenBazie.
Wawrek