Nazwisko: Kiełpikowski

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=692&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Awatar użytkownika
Goreń

Post autor: Goreń »

Witam. Połowę mojej rodziny nosi to nazwisko i jest ona porozrzucana. Wiem tylko,że mój dziadek miał spore rodzeństwo 4 braci i 3 siostry. Rodzice dziadka Jana to Andrzej i Franciszka. Więcej mi nie jest wiadome.
Wladyslaw_Moskal

Sympatyk

Post autor: Wladyslaw_Moskal »

Mila Pani,

skoro.."Więcej mi nie jest wiadome".., podaje wedlug prof. K.Rymuta rozmieszczenie nazwiska w 1990r;
Kiełpikowski 213 Wa:5, BB:5, By:123, Ci:1, Gd:22, Kl:2, Ka:11, Op:7, Po:1, Sk:1, Sz:2, To:29, Wr:4
Najwiecej w bylym woj. bydgoskim i torunskim, dzielac przez 3, to tylko 70 rodzin.
Teraz podaje link do ksiazki telefonicznej;
http://www.ksiazka-telefoniczna.com/index.php
Majac te dwa "narzedzia", z informacja o potomstwie dziadka Jana i o pradziadku Andrzeju, mozna obskoczyc
wiekszosc Kielpikowskich w Polsce i dowiedziec sie duzo o rodzinie.

Powodzenia w Nowym Roku,
Wladyslaw
Awatar użytkownika
lubczyńska-iwona

Sympatyk
Ekspert

Post autor: lubczyńska-iwona »

Moi Kiełpikowscy pochodzą z obecnej Janiej Góry(przed wojną Rudzynek),Znaczna cząść gałęzi po Iwojnie przeniosła się w okolice Jabłonowa Pom.-o tej gałęzi mogę wymienić wiadomości.
Awatar użytkownika
marwin2

Sympatyk

Post autor: marwin2 »

Byłbym b.Wdzięczny-gdyby ktoś pomógł mi znaleźć ślad mojego pradziadka Józefa Spychały ur. w Szamotułach ok 1860-1870 r-syna Jana :?:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”