nowicjusza Sroczkiewicza też trzeba traktować z dystansemSroczkiewicz_Władysław pisze:Widzisz Marynicz dzieci i ryby głosu nie mają - nie dziw się, że nikt cię tutaj poważnie nie traktuje
Szkoda, że wszyscy kierują się wiekiem.. Ahh te stereotypy
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

nowicjusza Sroczkiewicza też trzeba traktować z dystansemSroczkiewicz_Władysław pisze:Widzisz Marynicz dzieci i ryby głosu nie mają - nie dziw się, że nikt cię tutaj poważnie nie traktuje

Halo Moderator!!!voytashek pisze:Młody człowieku,
Nie zniżę się do Twojego poziomu, nawet jak się położę, więc nie będę próbował. Do zaleceń z poprzedniego postu dodam jeszcze tylko logiczne myślenie - również w genealogii - bezcenne. I pokora, pokora, pokora...
(-) Tomasz Wojtaszek

Tutaj jednak nie wytrzymuję z ciekawości:Sroczkiewicz_Władysław pisze:Widzisz Marynicz dzieci i ryby głosu nie mają - nie dziw się, że nikt cię tutaj poważnie nie traktuje
Chyba kolego nie wiesz czym jest epitet i co znaczy rzucać epitetamiWlodzimierz_Macewicz pisze:Halo Moderator!!!voytashek pisze:Młody człowieku,
Nie zniżę się do Twojego poziomu, nawet jak się położę, więc nie będę próbował. Do zaleceń z poprzedniego postu dodam jeszcze tylko logiczne myślenie - również w genealogii - bezcenne. I pokora, pokora, pokora...
(-) Tomasz Wojtaszek
wydaje mi się że dyskusja przestała być merytoryczną!!
Pan voytashek robi prywatne wycieczki i rzuca epitety, zamiast argumentów, atakuje osobę zamiast problemu!!!!
WM
Nie mogłem dłużej patrzeć na ataki na miłego Pana Tomka i musiałem zabrać głos.Slawinski_Jerzy pisze:Proponowałbym zakończyć tę bezowocną wymianę zdań. Naprawdę nie o to mi chodziło by wywoływać taką burzę. Wszystkim, którzy wypowiedzieli się merytorycznie w tym wątku, bardzo dziękuję, zaraz zbiorę to do kupyGdyby ktoś miał jeszcze jakieś sugestie, uwagi czy propozycje zapraszam do ich wyrażenia
![]()
Tutaj jednak nie wytrzymuję z ciekawości:Sroczkiewicz_Władysław pisze:Widzisz Marynicz dzieci i ryby głosu nie mają - nie dziw się, że nikt cię tutaj poważnie nie traktuje
Założył Pan konto specjalnie po to by napisać tego posta?
serdecznie pozdrawiam
Jurek

Nikogo nie wyzywam od starych ludzi, tylko irytuje mnie fakt, że co chwila kogoś bardziej obchodzi to, ile mam lat, niż to, co piszę..Sroczkiewicz_Władysław pisze: Chyba kolego nie wiesz czym jest epitet i co znaczy rzucać epitetami
To właśnie Marynicz pyskuje tutaj niemiłosiernie, wyzywając od starych ludzi i orydynarnie odnosi się do Pana Tomka