OSTROWSKI WITOLD

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

ostro9

OSTROWSKI WITOLD

Post autor: ostro9 »

poszukuje rodziny Witolda Ostrowskiego ur1907 Strzyzow syna Zdzislawa i Zofii. Witold mial siostre Wande? ktora miala dwoje dzieci '(nazwisko po mezu nie znane). Witold mial corke z pierwszego malzenstwa (imie nie znane) Czy ktos ich znal?
Awatar użytkownika
Pieniążek_Stanisław

Nieaktywny
Mistrz

OSTROWSKI WITOLD

Post autor: Pieniążek_Stanisław »

Czyżby chodziło o znanego podróżnika Witolda Ostrowskiego?
ostro9

Re: OSTROWSKI WITOLD

Pieniążek_Stanisław pisze:Czyżby chodziło o znanego podróżnika Witolda Ostrowskiego?
Niestety nie! Nie wiem nic o przedwojennych losach Witolda , byc moze ze podrozowal..Byl w Anglii z wojskiem polskim . Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam .
barbara12144

Sympatyk

Post autor: barbara12144 »

Witam!
Mam nikły ślad nt. OSTROWSKI RYSZARD syn Ignacego . Urodzony 4.IV.1929 r. w Warszawie...........
Ale to pewnie zbieżność nazwisk.....
barbara12144

Sympatyk

Post autor: barbara12144 »

No i jeszcze.....OSTROWSKI TEODOR urodzony 21.III.1915 r. w Pohoni........
ostro9

barbara12144 pisze:No i jeszcze.....OSTROWSKI TEODOR urodzony 21.III.1915 r. w Pohoni........
Niestety nic nie wiem na temat Zdzislawa Ostrowskiego, ojca Witolda . Nie wiem ani co ta za rodzina ani skad pojawili sie z Strzyzowie gdzie urodzil sie Witold w 1907 r.Moze ktos ich pamieta w Strzyzowie przed wojna przed 1939...Dziekuje za odpowiedz ale nic mi to nie daje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”