Kochani. Czy rzeczywiście w Bazie Pradziad nie ma Brzezin? Czy ja źle patrzę?
http://baza.archiwa.gov.pl/sezam/pradzi ... rch=szukaj
Chciałam zapytać w AP, czy mają akt ślubu mojej prababci z moim pradziadkiem.
Nie ma Brzezin?
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Nie ma Brzezin?
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Nie ma Brzezin?
Witam,
Proszę sprawdzić w województwie skierniewickim
Pozdrawiam
Maciek
Proszę sprawdzić w województwie skierniewickim
Pozdrawiam
Maciek
Pozdrawiam,
Maciej Majewski
Maciej Majewski
-
Majewski_Dariusz

Nie ma Brzezin?
Dziękuję Wam bardzo.
Szukałam najpierw bez województwa i mi się nic nie wyświetliło.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Re: Nie ma Brzezin?
To widocznie coś źle wpisywałaś w nazwie Brzeziny, bo ostatni link jest własnie bez województwa.
Województwo zaś określasz zgodnie z podziałem sprzed 1999 roku, tak jak jest w opisie pradziada. Tymczasem podałaś link do poszukiwań w województwie łódzkim. Nic dziwnego, że nic nie wyświetla, skoro Brzeziny to było woj. skierniewickie.
Województwo zaś określasz zgodnie z podziałem sprzed 1999 roku, tak jak jest w opisie pradziada. Tymczasem podałaś link do poszukiwań w województwie łódzkim. Nic dziwnego, że nic nie wyświetla, skoro Brzeziny to było woj. skierniewickie.
Cynik jest łajdakiem, który perfidnie postrzega świat takim, jaki jest, a nie takim, jaki być powinien.
Re: Nie ma Brzezin?
Pozdrowienia. Jola Kozak