Prabcia Marianna była najprawdopodobniej Sośnicka (o ile jest dobrze przetłumaczone), Stanisław zmarł w 1949, znam tylko ich dzieci min: władysław , Antoni,Helena, Edward i kilku innych-było ich 10roeneanka pisze:Elu, podaj więcej informacji. Może nazwisko Marianny z domu? Może miejsce urodzenia?
Na pierwszych stronach w wynikach podani pp. Woźniakowie w ogóle mi nie występują.
Kto jeszcze mógłby znajdować się w tym drzewie?
Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Cierżniak_Elżbieta

Re: prośba
Re: prośba
Elu, podaj może linka, bo jak nie szukam - wyskakuje mnóstwo wyników, ale żadne z drzew nie należy do ww. Elżbiety...
asia
asia
Pozdrawiam - Joanna
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
-
Mateusz_Gotowiec

Proszę o wyszukanie Pauliny K. http://www.myheritage.pl/member-110118641_1/paulina-k
Filipowicz Jachacy Grzybowski i okolice Webmaster, od 6 sty 2010
Witryna rodzinna Webmaster, od 5 mar 2011
Witryna rodziny Krauze i Kozłowskich Członek, od 5 paź 2011
JAROCINSCY Web Site Członek, od 20 gru 2011
Dudziec Web Site Członek, od 5 mar 2012
Strona rodziny Peszko Członek, od 6 mar 2012
Proszę również o kontakt z Piotrem Piotrkiewiczem.
Pozdrawiam,
Mateusz Gotowiec
Filipowicz Jachacy Grzybowski i okolice Webmaster, od 6 sty 2010
Witryna rodzinna Webmaster, od 5 mar 2011
Witryna rodziny Krauze i Kozłowskich Członek, od 5 paź 2011
JAROCINSCY Web Site Członek, od 20 gru 2011
Dudziec Web Site Członek, od 5 mar 2012
Strona rodziny Peszko Członek, od 6 mar 2012
Proszę również o kontakt z Piotrem Piotrkiewiczem.
Pozdrawiam,
Mateusz Gotowiec
-
Mateusz_Gotowiec

Witam, proszę o pomoc w kontakcie z Mikołajem Skalskim Drzewa genealogiczne MyHeritage
Rodzina Skalskich in Witryna rodziny Skalskich, zarządzana przez Mikołaj Skalski. W drzewie genealogicznym jest umieszczony brat mojej babci Aleksander Hyżycki, jego córka Wanda i żona Irena z Taczanowskich. Znalazłam przez wyszukiwarkę strona: http://www.myheritage.pl/research?formI ... %C5%BCycki
Pozdrawiam - Danuta mail dans2@o2.pl
Rodzina Skalskich in Witryna rodziny Skalskich, zarządzana przez Mikołaj Skalski. W drzewie genealogicznym jest umieszczony brat mojej babci Aleksander Hyżycki, jego córka Wanda i żona Irena z Taczanowskich. Znalazłam przez wyszukiwarkę strona: http://www.myheritage.pl/research?formI ... %C5%BCycki
Witaj Danusiu,dans pisze:Witam, proszę o pomoc w kontakcie z Mikołajem Skalskim Drzewa genealogiczne MyHeritage
wiadomość do Mikołaja została wysłana. Piękne stare fotografie ma w tym swoim drzewie. Tylko pozazdrościć. Trzymam kciuki aby odezwał się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
Mateusz_Gotowiec pisze:Niestety nie posiadam....eneanka pisze:Mateuszu, jakiś adres do kontaktu?
Mateuszu - TWÓJ adres
Pozdrawiam - Joanna
Witaj Aniu,Aniutek64 pisze:Bardzo bym prosiła o pomoc w skontaktowaniu się z Elą Michalską Webmaster Ela Michalska wes site zarządzana przez Ela Michalska
z serwisu MyHeritage. To moja krewna.
Anna zd. Rybusiewicz mail anuleczka1@op.pl
możesz podac kilka osób występujących w tym drzewie byłoby prościej znaleźć ta właściwa osobę (administratora witryny).
Pozdrawiam,
Anetta.
-
Mateusz_Gotowiec

Tatiana RybusiewiczAniutek64 napisał:
Bardzo bym prosiła o pomoc w skontaktowaniu się z Elą Michalską Webmaster Ela Michalska wes site zarządzana przez Ela Michalska
z serwisu MyHeritage. To moja krewna.
Anna zd. Rybusiewicz mail anuleczka1@op.pl
Witaj Aniu,
możesz podac kilka osób występujących w tym drzewie byłoby prościej znaleźć ta właściwa osobę (administratora witryny).
Pozdrawiam,
Anetta.
Kazimierz Rybusiewicz
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Anna zd Rybusiewicz
Chyba wysyłałyśmy jednocześnie, bo ja też (jak i Anetta) właśnie wysłałam, Aniu, do p. Eli wiadomość 
Tomek, list do Pauliny wysłany. W sprawie drugiego kontaktu podaj pokrywające się rekordy.
Tomek, list do Pauliny wysłany. W sprawie drugiego kontaktu podaj pokrywające się rekordy.
Pozdrawiam - Joanna
Anetta_72 pisze:Anetta, bardzo Ci dziękuję. Ja mam trzy z tych fotografii. Czekam z niecierpliwością na jakiś odzew. Nigdy nie słyszałam o w domu o jakimś pokrewieństwie z rodziną Skalskich. Jeszcze raz dziękuję Ci za kontaktdans pisze:
Witaj Danusiu,
wiadomość do Mikołaja została wysłana. Piękne stare fotografie ma w tym swoim drzewie. Tylko pozazdrościć. Trzymam kciuki aby odezwał się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
Danuta